CoD Modern Warfare error veriyor

recoo36

Femtopat
Daha fazla  
Ben geçen gün Xbox Game Pass aldım ve Call of Duty Modern Warfare 2 ve 3 indirdim sadece ana görev yani multi Warzone falan indirmedim. Oyuna giriyorum lakin hata veriyor, nasıl çözebilirim?

14418.899999999907_image.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl kontrol edeceğiz hocam.

Hocam Xbox uygulamasını aç, kütüphanenden oyunun üzerine tıkla. Orada "Yüklü içerikler" veya "Manage" kısmı olur, oradan hangi paketlerin yüklü olduğunu görebilirsin. Campaign Pack 1-2 gibi paketler eksikse oradan indirmen lazım. Eğer böyle bir seçenek yoksa oyunu kaldırıp baştan, tüm paketleri seçerek kurman gerekir. Kolay gelsin.

Hocam Xbox uygulamasını aç, kütüphanenden oyunun üzerine tıkla. Orada "yüklü içerikler" veya "manage" kısmı olur, oradan hangi paketlerin yüklü olduğunu görebilirsin. Campaign pack 1-2 gibi paketler eksikse oradan indirmen lazım. eğer böyle bir seçenek yoksa oyunu kaldırıp baştan, tüm paketleri seçerek kurman gerekir. kolay gelsin.

Hocam gördügün gibi her şey tamam. Sil yükle yaptım gene aynı sorunları veriyor redditten baktım DMZ indirince düzeliyor dendi onu deneyeceğim şimdi.

Dosya Ekleri

• 1749947411579.png
    1749947411579.png
    87,5 KB · Görüntüleme: 22

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı