Çözüldü CoD: Modern Warfare Remastered 3. bölümden sonra fatal error hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Makaleler
1
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V)
Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB
RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16
Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX
Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W
Kasa: Zoko Chiko ARGB
SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4
HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5"
HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5"
İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2
Meslek
Öğrenci
RAM
Hikvision U10 16GB 3200MHz (2x8)
Ekran kartı
PowerColor Fighter RX 6600 XT
Anakart
ASRock A520M-HVS
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500
Oyunu eylül ayında indirimle çok uygun fiyata aldım, daha yeni yükleyip oynamak nasip oldu. "the bog" görevinden sonra "hunted" bölümüne geçerken oyun kapanıyor ve "fatal error" veriyor (görsel ekledim.)
Forumda da oyunun yorumlarında da ayarlardan "shader preload" ayarını kapatınca sorunun çözüldüğünü yazmışlar ama işe yaramadı. Oyun 80 küsur GB ve silip baştan yüklemek istemiyorum.

1732826908480.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Shader Preload ve Shader Preload During Cinematics ayarlarını kapatır mısınız. Bu videonun da yardımcı olduğu söyleniyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam mesajda da yazdığım gibi 2 ayarı da kapattım ve sonuç aynı.

Konuyu açalı epey zaman geçmiş, sorunu şu şekilde çözdüm: Oyunu silip yükledim ve ayarlardan Shader Preload ayarını kapattım, sorun düzeldi.
Shader Preload ve Shader Preload During Cinematics ayarlarını kapatır mısınız. Bu videonun da yardımcı olduğu söyleniyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam mesajda da yazdığım gibi 2 ayarı da kapattım ve sonuç aynı.

Konuyu açalı epey zaman geçmiş, sorunu şu şekilde çözdüm: Oyunu silip yükledim ve ayarlardan Shader Preload ayarını kapattım, sorun düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı