CoD Modern Warfare II " Crash Handler " hatası

İşletim sistemi
Windows 10

TinyDude

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
RTX 3050
Anakart
Asus
İşlemci
Ryzen 3 3100
Selam. Oyunu yaklaşık 1 aydır oynuyorum ve birkaç kez bu problemi yaşadım.
Bazen oyun 20 saniye kadar donup sistem reset atıyordu, en son yine çöktü ama reset atmadan sadece bu Crash raporu karşıma çıktı.
Bu sorunu yaşayan ya da potansiyel çözümleri için fikri olan var mı acaba?
( Ekran kartı sürücüsü güncel )

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    206,6 KB · Görüntüleme: 181
Selam. Oyunu yaklaşık 1 aydır oynuyorum ve birkaç kez bu problemi yaşadım.
Bazen oyun 20 saniye kadar donup sistem reset atıyordu, en son yine çöktü ama reset atmadan sadece bu Crash raporu karşıma çıktı.
Bu sorunu yaşayan ya da potansiyel çözümleri için fikri olan var mı acaba?
( Ekran kartı sürücüsü güncel )
Arkada MSI Afterburner veya RivaTuner açıksa onları kapayın.

Bu problemle alakalı ne YouTube videosu, ne de okumadığım Reddit başlığı kalmamıştır. Ekran üzerinde arayüz oluşturan (overlay) yazılımların kapatılması öneriliyor genelde. NVIDIA, Discord, Steam, SteelSeries GG vb ne varsa oyun-içi arayüz olan her şeyi kapattım. Ne yaptıysam düzelmedi. Ben oyun çıktığından beri aynı problemi yaşıyorum diyebilirim.
Geçenlerde sırf denemek için DLSS veya herhangi bir upscaling özelliği olmadan oynamayı denedim. Saatler sonunda bir kere bile crash vermedi. Belki şansıma, belki de gerçekten çözüldü bilemiyorum. Siz de deneyin dilerseniz. 3070 Ti kullanıyorum bu arada.

İnterneti kapatın sorun kalmıyor.

Bu problemle alakalı ne YouTube videosu, ne de okumadığım Reddit başlığı kalmamıştır. Ekran üzerinde arayüz oluşturan (overlay) yazılımların kapatılması öneriliyor genelde. NVIDIA, Discord, Steam, SteelSeries GG vb ne varsa oyun-içi arayüz olan her şeyi kapattım. Ne yaptıysam düzelmedi. Ben oyun çıktığından beri aynı problemi yaşıyorum diyebilirim.
Geçenlerde sırf denemek için DLSS veya herhangi bir upscaling özelliği olmadan oynamayı denedim. Saatler sonunda bir kere bile crash vermedi. Belki şansıma, belki de gerçekten çözüldü bilemiyorum. Siz de deneyin dilerseniz. 3070 Ti kullanıyorum bu arada.
İnterneti kapat kral.

İnterneti kapatın sorun kalmıyor.

İnterneti kapat kral.
2 yıl sonra da olsa dönüş yaptığın için teşekkürler kral. O değil de, mapte yalnız başımıza napıcaz interneti kapatıp girersek?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı