CoD Modern Warfare ile Warzone aynı oyun mu?

Merhaba kardesim CoD MW 2019'un içinde camping multipliyer ve Warzone var. Warzonda ise sadece Battle royale yani artık her buyuk firma Battle royale yapmaya çalışıyor.

Evet, Warzone tek başına 100GB tutuyor. Oyun içine girdiğinizde size modlar arası geçiş yaptırtıyor, Multiplayer ve Singleplayer, ama bunun karşılığı tabii ki parasını verip kilidini açıyorsunuz ve geçiş yapabiliyorsunuz. Multiplayer ve Singleplayer için gerekli dosyaları da sonradan indiriyor. Multiplayer için ekstra fazladan dosya indireceğini sanmıyorum çünkü Warzone indirirken hali hazırda olan Multiplayer dosyalarını da indiriyorsunuz ve bazen ücretsiz olarak kısıtlı bir şekilde Multiplayer modlarını Warzone kullanıcılarına açıyorlar.

Buradan da görebilirsiniz, oyun size "Abi Warzone mi açayım, Multi mi yoksa Single mi?" diye bir soru sormuyor, geçişi oyun içinden yaptırtıyor.
Ekran Alıntısı.PNG

Evet, Warzone tek başına 100GB tutuyor. Oyun içine girdiğinizde size modlar arası geçiş yaptırtıyor, multiplayer ve singleplayer, ama bunun karşılığı tabii ki parasını verip kilidini açıyorsunuz ve geçiş yapabiliyorsunuz. Multiplayer ve singleplayer için gerekli dosyaları da sonradan indiriyor.

Evet.

Evet, Warzone tek başına 100GB tutuyor. Oyun içine girdiğinizde size modlar arası geçiş yaptırtıyor, multiplayer ve singleplayer, ama bunun karşılığı tabii ki parasını verip kilidini açıyorsunuz ve geçiş yapabiliyorsunuz. Multiplayer ve singleplayer için gerekli dosyaları da sonradan indiriyor. Multiplayer için ekstra fazladan dosya indireceğini sanmıyorum çünkü Warzone indirirken halihazırda olan multiplayer dosyalarını da indiriyorsunuz ve bazen ücretsiz olarak kısıtlı bir şekilde multiplayer modlarını Warzone kullanıcılarına açıyorlar.

Buradan da görebilirsiniz, oyun size "abi Warzone mi açayım, multi mi yoksa Single mi?" Diye bir soru sormuyor, geçişi oyun içinden yaptırtıyor.
Eki Görüntüle 599589

Ama ikisi farklı oyun değil mi?

Saçmalık kişiden kişiye değişir. Sen parayı vermediğin sürece oyun sana ücretsiz olarak bu modu sunuyor, parasını verirsen diğerlerine de geçiş yapabiliyorsun. Hikaye modu ile pek bir alakası yok.

Hayır yani adama ben CoD Warzone oynuyorum deyince o da bir oyunun bedava verilen versiyonunu mu oynayacaksın derse ne yapacağım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı