CoD Modern Warfare serisi ne zaman indirime girer?

Katılım
28 Temmuz 2021
Mesajlar
713
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
CoD 4 Modern Warfare, Modern Warfare 2, Modern Warfare 3... Bu üçlemeyi satın almak istiyorum, hikayesi için satın almak istiyorum Online için değil, bu üçleme kış veya yılbaşı indirimlerinde indirime girer mi? Ayrıca 2 ve 3. oyunun hala gideri olduğundan eminim ama ilk Modern Warfare hala oynanır mı bilemiyorum. Mekanikleri nasıldır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CoD 4 Modern Warfare, Modern Warfare 2, Modern Warfare 3.. Bu üçlemeyi satın almak istiyorum, hikayesi için satın almak istiyorum Online için değil, bu üçleme kış veya yılbaşı indirimlerinde indirime girer mi? Ayrıca 2 ve 3. oyunun hala gideri olduğundan eminim ama ilk Modern Warfare hala oynanır mı bilemiyorum. Mekanikleri nasıldır?

2 gün sonra bile girebilir. Sonbahar indirimleri geliyor 22 Kasım'da. İlk MW oynanır hala bence mekanikleri aşırı iyi olmasa da oynanmaz değildi.
 
Merak edenler için şunu söyleyeyim, ilk MW hala kesinlikle oynanır bana kalırsa böyle diyince fazla beklentiye de girmeyin ama hala oynanır, google'a sorduğumda 7 saat sürüyor demişti ama ben 5.2 saatte bitirdim şimdi 5 saat ve eski bir oyuna 25tl değer mi diye düşünüyorsanız cevabı basit: eğer fps türüne özellikle COD serisine ilginiz varsa değer yoksa kafa dağıtayım diyorsanız mekanikler ve grafikler gözünüze fazla çarpabilir o fiyata zevkinize göre daha iyi kafa dağıtmalık oyunlar bulabilirsiniz, fps sevmesenizde hoşunuza gitme ihtimali var, yok değil, kafa dağıtmaya da gider kafa yormanız gereken bir hikayesi yok akıyor hikaye siz üzerine fazla düşünmeden. Şimdi indirim bitmeden MW2(2009) kaptım hemen :).( muhtemelen anlamışsınızdır ama gene de belirteyim bu yazıda bahsettiğim mw 2007'de çıkan oyundur remastered versiyon değil)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı