CoD Modern Warfare serisi neden çok sevildi?

Ostap Bender

Centipat
Sizce klasik Modern Warfare serisi neden çok fazla kişi tarafından seviliyor? Özellikle Modern Warfare 2 kimilerine göre en iyi Call of Duty oyunudur. Bu seriyi özel kılan nedir sizin için?
Call of Duty 4 Modern Warfare.jpg
Modern Warfare 2.png
Modern Warfare 3.jpg

Sizce klasik Modern Warfare serisi neden çok fazla kişi tarafından seviliyor? Özellikle Modern Warfare 2 kimilerine göre en iyi Call of Duty oyunudur. Bu seriyi özel kılan nedir sizin için? Eki Görüntüle 1985082Eki Görüntüle 1985084Eki Görüntüle 1985085
Zamanında bir dönem olan interaktif içeriklerin olması, sinamatik anlatımı olması, grafiklerin iyi olması o oyunun başyapıt olmasını sağladı. Eğer o dönemlerde o oyunu gerçekten alıp anlayıp bitirseydiniz böyle soru sormazdınız.

Son düzenleme:
İlk çıktığı zamanlar FPS oyunlarına çok güzel bir bakış açısı getirdi atmosferini falan herkes çok sevdi 2. oyun ise bunun kaymağı oldu çok daha iyi bir hikaye ve ters köşeleriyle adını yazdırdı.

Zamanında bir dönem olan interaktif içeriklerin olması, sinamatik anlatımı olması, grafiklerin iyi olması. Eğer o dönemlerde o oyunu gerçekten alıp anlayıp bitirseydiniz böyle soru sormazdınız.
Ben bu seriyi ilk olarak 2013'te PS3 üzerinden oynayıp bitirmiştim. Sadece fikirlerinizi öğrenmek için açtım bu konuyu.

Çocukluğumun ilk oyunlarından Modern Warfare serisi. Hele ki arkadaş çevrem tarafından dışlandığım ortaokul yıllarımda yoldaşım olmuştu bu seri. Gerek hikayesi gerek yaşattığı aksiyon ile hayatımın oyunuydu. Şu an yaşım 20.tekrar oynamayı düşünmüyorum çünkü çocukluğumda sevdiğim bu seriyi. Şu anki yaşımda oynadığımda daha objektif olacağım için hoşuma gitmeyecek, çocukluk anılarımı zedeleyecek. O yüzden bu seriye ömrüm boyunca bir daha geri dönmeyi düşünmüyorum. Güzel bir anı olarak kalacak sadece.

Geçen hafta nostalji için tekrar oynayıp hikayesini bitirdim bu serinin. Hikayesi sürükleyici ama derinliği yok. Çok fazla kişi Ghost, Gaz, Sandman gibi karakterlerine sempati duydu ve ölümlerine üzüldüler. Ama açıkcası ölümleri hiç beni etkilemedi artık. Oyundaki ana karakterler Price ve Soap'un bile derinlikleri ve gelişimleri yoktu. Ama mesela Black Ops 2'nin hikayesi ve karakterleri baya detaylı işlenmişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı