CoD Modern Warfare vs RDR2

Makaleler
3
Selam, 2 oyun indirime girmiş. CoD: MW (2019) 155'e, RDR2 187'ye düşmüş. Ben CoD MW'i almayı düşünüyorum, sebebi ise bu fiyata indirimini zor bulmam ve savaş oyunlarını severim. Özellikle de Call of Duty ise :).
RDR2 ise aşağı yukarı bu fiyatlara bulunuyor. Siz hangisini almamı önerirsiniz?

6-7 saat oynayacağın, kendisinden öncekilerden pek bir farkı olmayan CoD mu yoksa oyun dünyasına eşi benzeri zor gelecek olan RDR2 mi demek istedin sanırım. :D

Katiliyorum. Ben de olsam RDR2 alirdim. Tabii savas oyunlarini seviyorsaniz, CoD'da tercih edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR 2 tabi ki. Unutma, her sene yeni bir 6 saatlik Call of Duty bulabilirsin. Online diyecek olursan da, sanıyorum RDR 2 tek başına bile CoD'un online süresinden daha fazla zaman geçirilebilecek bir oyun. CoD'un online'ı da her sene yeniden çıkıyor zaten...

Selam, 2 oyun indirime girmiş. CoD: MW (2019) 155'e, RDR2 187'ye düşmüş. Ben CoD MW'i almayı düşünüyorum, sebebi ise bu fiyata indirimini zor bulmam ve savaş oyunlarını severim. Özellikle de Call of Duty ise :).
RDR2 ise aşağı yukarı bu fiyatlara bulunuyor. Siz hangisini almamı önerirsiniz?
Bilgisayar kaldırıyor ise tartışmaya kapalı şekilde RDR2. Eğer ki illa CoD MW alacağım diyorsan oyunun eski versiyonu hala mevcut. Çok sırıtmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı