Kyamrt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.504 Çözümler 2 14 Kasım 2023 #21 Baran Gürkan dedi: Mw2 den itibaren almadım valla gamepasse gelecek diye son cold warı almıştım ,free weekndlerde baya oynadım mw2yi ama, mw3 ü bir hafta betada denedim hiç hoşuma gitmedi. Genişletmek için tıkla... Hmm anladim, warzone oynuyor musun peki?
Baran Gürkan dedi: Mw2 den itibaren almadım valla gamepasse gelecek diye son cold warı almıştım ,free weekndlerde baya oynadım mw2yi ama, mw3 ü bir hafta betada denedim hiç hoşuma gitmedi. Genişletmek için tıkla... Hmm anladim, warzone oynuyor musun peki?
Baran Gürkan Megapat Katılım 14 Ağustos 2014 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #22 Kyamrt dedi: Hmm anladim, warzone oynuyor musun peki? Genişletmek için tıkla... Hiç haz etmiyorum valla battle royale sevmiyorum.
Kyamrt dedi: Hmm anladim, warzone oynuyor musun peki? Genişletmek için tıkla... Hiç haz etmiyorum valla battle royale sevmiyorum.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 14 Kasım 2023 #23 Arkadaşlar vakit ayıran herkese teşekkürler cevabımı aldım, konu onaylanmayınca bir yere gitmiştim kusura bakmayın. YunusYENEROGLU dedi: Bu fiyattan mı almayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bu fiyattan alamayacağım çok pahalı cidden, indirim bekleyeceğim.
Arkadaşlar vakit ayıran herkese teşekkürler cevabımı aldım, konu onaylanmayınca bir yere gitmiştim kusura bakmayın. YunusYENEROGLU dedi: Bu fiyattan mı almayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bu fiyattan alamayacağım çok pahalı cidden, indirim bekleyeceğim.
Kyamrt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.504 Çözümler 2 14 Kasım 2023 #24 Baran Gürkan dedi: Hiç haz etmiyorum valla battle royale sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Valla bende battle royale cok girmiyorum dmz falan oynuyorum
Baran Gürkan dedi: Hiç haz etmiyorum valla battle royale sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Valla bende battle royale cok girmiyorum dmz falan oynuyorum