CoD MW 2 hikaye modunu oynamak için hangi sürümü almak gerekiyor?

Mantık olarak MWII'yi alacaksın. Aldıktan sonra kütüphanene "Call of Duty" eklenecek sadece, sağ tıklayıp özellikler > DLC bölümünden MWII paketlerini tikleyip indirmeyi başlatabilirsin. Oyuna girdiğinde de yine MWII Campaign seçip oyuna geçeceksin.

Hikayeside mi farklı bilmediğim için soruyorum.
2009da çıkan orijinal mw2, 2020 gibi remasteredı çıktı, bir de 2019da modern warfare serisi reboot attı bu mw2 de 2022de çıkan reboot serinin devamı hikayeler farklı mesela orijinal mw2 makarov hikayesini ve shepherd hikayesini anlatırken bunda makarov nerdeyse tamamen yok ve sönük bir shepherd var.

2009da çıkan orijinal mw2, 2020 gibi remasteredı çıktı, bir de 2019da modern warfare serisi reboot attı bu mw2 de 2022de çıkan reboot serinin devamı hikayeler farklı mesela orijinal mw2 makarov hikayesini ve shepherd hikayesini anlatırken bunda makarov nerdeyse tamamen yok ve sönük bir shepherd var.
Ben en son 2014 yılında PS3 üzerinden World At War oynamıştım ondan sonra hiç bakmadım seriye karışıklık için özür dilerim.

CoD MW 2 almak istiyorum, attığım linklerdeki hangi oyunu alırsam CoD MW 2'nin hikaye modunu oynayabilirim? Hiç kafa karışıklığına gerek yoktu fakat birleştirilecek diye bir şeyler duydum. Teşekkürler.

CoD MW III alirsan onceki oyunlari oynayamiyorsun onu basta soyleyeyim. CoD MW II aldiginda ister standart istersen bir ust paketini al fark etmiyor hikaye ve multi kismina erisim saglayabiliyorsun. CoD HQ ekranindan CoD MW II kategorisinde story kısmı var ona tikladiginda indirme yapiyor. Yanlış hatirlamiyorsam CoD MW (2019) versiyonuna sahip olanlar CoD cold warda oynayabiliyordu ama bu hala geçerli mi emin değilim. Game Pass'e hemen gelmez MW reboot serisi.

CoD MW III alirsan onceki oyunlari oynayamiyorsun onu basta soyleyeyim. CoD MW II aldiginda ister standart istersen bir ust paketini al fark etmiyor hikaye ve multi kismina erisim saglayabiliyorsun. Yanlış hatirlamiyorsam CoD MW (2019) versiyonuna sahip olanlar CoD cold warda oynayabiliyordu ama bu hala geçerli mi emin değilim. Game Pass'e hemen gelmez MW reboot serisi.
Hayır hocam ayrı ayrı alman lazım mw2019 ve cold war ayrı oyunlar, mw2019a girdiğin zaman cold war yazısı da çıkıyor ordan kafan karışmış olabilir.

Hayır hocam ayrı ayrı alman lazım MW2019 ve Cold War ayrı oyunlar, MW2019a girdiğin zaman Cold War yazısı da çıkıyor oradan kafan karışmış olabilir.

Hocam en altta zaten legacy kisminda gözüküyorlar da, sanki bir yerde bahsettigim olayi okumuştum diye hatirliyorum. O zaman iyi ki yazdin kafa karışıklığına sebep olurdum yoksa.

Hocam en altta zaten legacy kisminda gözüküyorlar da, sanki bir yerde bahsettigim olayi okumuştum diye hatirliyorum. O zaman iyi ki yazdin kafa karışıklığına sebep olurdum yoksa.

Ayrica CoD MW III multiplayer kismindan keyif alsam da CoD MW II de daha cok oyun modu vardi, umarim daha çok şey eklenir oyuna. CoD MW II alsaydim diye ic geçiriyorum çünkü.

Ayrica CoD MW III multiplayer kismindan keyif alsam da CoD MW II de daha cok oyun modu vardi, umarim daha çok şey eklenir oyuna. CoD MW II alsaydim diye ic geçiriyorum çünkü.
Yeni mw3ün haritaları 2009 mw2 nin orijinal haritaları ve hiç beğenmedim çünkü o haritalar o oyun hızına uygundu mw3ten hiç zevk alamadım mw2 10 kat daha zevkliydi bilmiyorum aynı şeyleri mi düşünüyorsun. Haritalardan ötürü bir sıkıntı var bence.

Yeni mw3ün haritaları 2009 mw2 nin orijinal haritaları ve hiç beğenmedim çünkü o haritalar o oyun hızına uygundu mw3ten hiç zevk alamadım mw2 10 kat daha zevkliydi bilmiyorum aynı şeyleri mi düşünüyorsun. Haritalardan ötürü bir sıkıntı var bence.
Hocam ben haritalar konusunda nötrm hem sevdiğim haritalar var hemde sevmediğim ama kesinlikle yeni haritalar lazim, istiyorsan beraber oynayalim.

Hocam ben haritalar konusunda nötrm hem sevdiğim haritalar var hemde sevmediğim ama kesinlikle yeni haritalar lazim, istiyorsan beraber oynayalim.
Mw2 den itibaren almadım valla gamepasse gelecek diye son cold warı almıştım ,free weekndlerde baya oynadım mw2yi ama, mw3 ü bir hafta betada denedim hiç hoşuma gitmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı