Çözüldü CoD MW 2 multiplayer yükleme ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HeroGTR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herhangi bir multiplayer modunda açmak istediğimde görseldeki ekranda kalıyor. Sebebi ne olabilir? Driver ve oyun dosyalarını güncelledim, düzelme olmadı.

Dosya Ekleri

• IMG_1903.jpeg
    IMG_1903.jpeg
    469,8 KB · Görüntüleme: 10
Çözüm
Modemi bi' resetleyip tekrar deneyin.

Siz dedikten sonra DNS ayarımı 8.8.8.8 - 8.8.4.4 olarak değiştirdim. Şu an oyuna girebiliyorum. Teşekkürler. Herhangi bir sıkıntısı olur mu? Ayrıca Laptopta önce Wi-Fi ayarından IPv4 ayarımı daha sonra Denetim Masası ağ ayarından manuel olarak iki şekilde giriş yaptım olması gereken bu şekilde mi?
Modemi bi' resetleyip tekrar deneyin.

Siz dedikten sonra DNS ayarımı 8.8.8.8 - 8.8.4.4 olarak değiştirdim. Şu an oyuna girebiliyorum. Teşekkürler. Herhangi bir sıkıntısı olur mu? Ayrıca Laptopta önce Wi-Fi ayarından IPv4 ayarımı daha sonra Denetim Masası ağ ayarından manuel olarak iki şekilde giriş yaptım olması gereken bu şekilde mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

DNS bazı durumlarda bu tip durumları çözebiliyor. Çözüldüyse problem olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı