COD MW 2019 Alınır mı?

kiremithuseyin

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar oyunu oynamak istiyorum, 150 TL gibi bir fiyatı var indirimde şuan Xbox'ta. Ama karar veremedim oyun güzel mi bu paraya değer mi?
Aklıma yatmazsa modern Warfare 2 almayı düşünüyorum, sizce hangisi daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam oyunu oynamak istiyorum, 150 TL gibi bir fiyatı var indirimde şu an Xbox'ta. Ama karar veremedim oyun güzel mi bu paraya değer mi?
Aklıma yatmazsa Modern Warfare 2 almayı düşünüyorum, sizce hangisi daha iyi?

Ben oyunu 6,7 saat civarı bir sürede tek oturuşta bitirdim, ve görevlere gecisler o kadar hızlı ve güzelki 3. saatte menüye dönüp kaç gorev yaptim diye baktım, aksiyonu vs benim hoşuma gitti gayet güzel oyun bence. Bu fiyata alinabilecek nadide oyunlardan aksiyon seviyorsanız alın bence.
Not: Going Dark görevi mükemmeldi.

Ben oyunu 6,7 saat civarı bir sürede tek oturuşta bitirdim, ve görevlere gecisler o kadar hızlı ve güzelki 3. saatte menüye dönüp kaç gorev yaptim diye baktım, aksiyonu vs benim hoşuma gitti gayet güzel oyun bence. Bu fiyata alinabilecek nadide oyunlardan aksiyon seviyorsanız alın bence.
Not: Going Dark görevi mükemmeldi.
Hocam teşekkür ederim yorumun için. Sorum olacak bir görevde sessizce eve girip böyle duvarın arkasından vs ateş ediyorlar o bu oyunda mı?

Hocam teşekkür ederim yorumun için. Sorum olacak bir görevde sessizce eve girip böyle duvarın arkasından vs ateş ediyorlar o bu oyunda mı?

Kusura bakmayın hocam sınav telaşım varda pek aktif değilim.
Bahsettiğiniz görev evet going Dark görevi alacağınız oyunda bulunuyor cidden acayip bir görev 10dk civari suruyor fakat acayip geriyor bir anda duvarın arkasından ateş ediyorlar falan gerçekten kaliteli bir görev.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı