CoD MW 2019 Beta donma problemi

ayuksell

Decapat
Call of Duty Modern Warfare 2019 Beta indirdim. Oyuna giriyorum multiplayer'a tıklayınca (message of the day) diye bir ekran çıkıyor ve orada donuyor. Bir türlü oynayamadım yardım eder misiniz?

Son düzenleme:
Biraz araştırdığımda eski COD'larda özellikle Black ops 4 de VRAM sızıntısı sorunu varmış. Aynısı bu oyunda da oluyor görüldüğü üzere. Sizin oyuna girememenizi hiç çözemedim, Windows'u güncellemeyi denediniz mi?
Bilerek güncellemiyorum ,tabiri yerindeyse diğer oyunların şaftı kayıyor Windows güncelleme aldıkça.

Güncellemeniz lazım. Sorun sanırım ondan kaynaklı olabilir. Bende hiçbir oyunda sorun olmuyor güncelleme yaptıktan sonra (DX12 oyunlarını tenzih ederim).
Denerin belki
Güncellemeniz lazım. Sorun sanırım ondan kaynaklı olabilir. Bende hiçbir oyunda sorun olmuyor güncelleme yaptıktan sonra (DX12 oyunlarını tenzih ederim).
Olmazsa da güncellemeleri geri alırım.

Oyun ağır VRAM düşmanı. Bütün ayarları kısıp tekrar deneyin. 8 GB 570'de bile 8 GB'a yakın bellek kullanıyor oyun.
İntro'da bile donuyor menüye ulaşamıyorum daha şaka gibi.
Ekran Görüntüsü (7).png

Şuan aldığım hata bu. Eksik dosya var diye "Scan and Repair" e basıyorum tarama sonucu eksik dosya bulmuyor. Ön sipariş verenlerin vay haline.

Zaten yarın bitecek silin gitsin zamanınıza yazık. Ben dün sildim bu saçma sapan optimizasyonlu oyunu.
O yola gideceğim gibi duruyor.
Aaah aah, nerede o BF1 açık betası yemin ediyorum adamların betası bile sorunsuzdu. Hem 42 gb indirmeyip tilt etmiyordu seni hemde full sürümde oynar gibi beta oynuyordun. Şu CoD serisinde hikaye olmasa tırt bir oyun cidden.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı