M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 536 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar oyunu indirdim kurarken hep aynı hatayı veriyor. 3 kere denedim ama hala aynı. Yardım eder misiniz? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 5,6 KB · Görüntüleme: 128 Screenshot_2.png 22,4 KB · Görüntüleme: 79 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2021
Arkadaşlar oyunu indirdim kurarken hep aynı hatayı veriyor. 3 kere denedim ama hala aynı. Yardım eder misiniz?
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 28 Eylül 2021 #2 Technopat Sosyal olarak korsan hiçbir içeriğe destek vermiyoruz. Oyunun orijinalini satın alarak bu tür hatalardan kurtulabilirsiniz. Call of Duty®: Modern Warfare® 3 on Steam The best-selling first-person action series of all-time returns with an epic sequel to the multiple GOTY award winner Call of Duty®: Modern Warfare® 2... store.steampowered.com Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2021
Technopat Sosyal olarak korsan hiçbir içeriğe destek vermiyoruz. Oyunun orijinalini satın alarak bu tür hatalardan kurtulabilirsiniz. Call of Duty®: Modern Warfare® 3 on Steam The best-selling first-person action series of all-time returns with an epic sequel to the multiple GOTY award winner Call of Duty®: Modern Warfare® 2... store.steampowered.com