Qcean Megapat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 184 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2014 #11 Battlefield 4 Multiplayer almanı öneririm çünkü, Call of Duty'nin hikayesi iyi, Battlefield'ın multiplayeri iyi.
Battlefield 4 Multiplayer almanı öneririm çünkü, Call of Duty'nin hikayesi iyi, Battlefield'ın multiplayeri iyi.
E ernyngn Hectopat Katılım 23 Ekim 2013 Mesajlar 65 Makaleler 1 17 Ekim 2014 #12 #Dark Knight COD BO II aldım kurdum nasıl beraber oynarız Son düzenleme: 17 Ekim 2014
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2014 #13 ernyngn dedi: #Dark Knight COD BO II aldım kurdum nasıl beraber oynarız Genişletmek için tıkla... Bana Steam hesabınızın linkini verirseniz sizi arkadaş olarak eklerim, yada Dark Knight olarak beni aratabilirsiniz.
ernyngn dedi: #Dark Knight COD BO II aldım kurdum nasıl beraber oynarız Genişletmek için tıkla... Bana Steam hesabınızın linkini verirseniz sizi arkadaş olarak eklerim, yada Dark Knight olarak beni aratabilirsiniz.
E ernyngn Hectopat Katılım 23 Ekim 2013 Mesajlar 65 Makaleler 1 21 Ekim 2014 #14 Silinen üye dedi: Bana Steam hesabınızın linkini verirseniz sizi arkadaş olarak eklerim, yada Dark Knight olarak beni aratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arattım fakat haliyle bir sürü dark knight çıktı sen beni ernyngn olarak aratırsan daha rahat bulabilirsin profilimde avatar yok.
Silinen üye dedi: Bana Steam hesabınızın linkini verirseniz sizi arkadaş olarak eklerim, yada Dark Knight olarak beni aratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arattım fakat haliyle bir sürü dark knight çıktı sen beni ernyngn olarak aratırsan daha rahat bulabilirsin profilimde avatar yok.
nekro Hectopat Katılım 16 Ocak 2014 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2014 #15 MW3 yeni bitirdim oyun bi harika sürükleyici hikayesi var. Ama sonu biraz kötü oldu
D Duha Batuhan Sakız Hectopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #16 ernyngn dedi: Merhaba arkadaslar ben online counter strike source oynuyordum fakat çok sıkıldım oyundan multiplayeri iyi olan bir oyun aradım ve bu üç oyun arasında kararsız kaldım hangisini tavsiye edersiniz hangisinin multiplayeri daha iyidir ? Genişletmek için tıkla... Hikaye olarak cod MW mukemmel bir secim ama benim online en çok sevdiğim mw2olmusti ama şuan svler dolu değildir ve senin istediklerinden bo2dene
ernyngn dedi: Merhaba arkadaslar ben online counter strike source oynuyordum fakat çok sıkıldım oyundan multiplayeri iyi olan bir oyun aradım ve bu üç oyun arasında kararsız kaldım hangisini tavsiye edersiniz hangisinin multiplayeri daha iyidir ? Genişletmek için tıkla... Hikaye olarak cod MW mukemmel bir secim ama benim online en çok sevdiğim mw2olmusti ama şuan svler dolu değildir ve senin istediklerinden bo2dene
Bgrgunner Megapat Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 466 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 144Hz FHD IPS-Type Display, 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12500H 2.50 GHz, GeForce RTX 3050, 16GB DDR4 RAM, 512GB SSD, Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2014 #17 SP olarak mw serisi ama mp de bf derim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2014
TaRmAnYa Hectopat Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #18 Mw serisini her zaman daha çok sevmişimdir. Tavsiyem mw3 alman. Belki çoktan almışsındır. [emoji2]
Mümin Alan Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 950 Makaleler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #19 Bunlardan hiçbirini oynamadım ama oynadıklarımdan Ghost Recon Phantoms'u tavsiye ederim.
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2014 #20 Arkadaş çoktan aldı zaten konu kilitlenebilir, @MF