CoD MW Disconnected From Server Hatası

Onimusha

Megapat
Daha fazla  
Arkadaslar port forward yapan oyuna baglanabilen var mi? Modeme reset attim. Ipconfig muhabbetini yaptim ama olmadi. Bu durumla karsilasan var mi?
Yok mu bir yigit bu konuyu cozen?
Cozuldu. COD'u acmadan once bir oyun acin(oyun acik kalsin) sonra CoD'a girin online olduktan sonra actiginizi kapatin ve oynayabilirsiniz.
Var mi bir yigit?
fix yok
Yok mu bunu cozen yasayan bir kardesimiz

Son düzenleme:
Bende de aynı sorun var. Betasını denemiştim, bu sorun yüzünden almaktan vazgeçtim. Şimdi bedava battle royali çıkınca yine deniyim dedim, yine giremiyorum. Açılırken servera bağlanmaya çalışırken server disconnected diyip kapanıyor oyun. COD MW3 ve Ghost'a da Steam'de sahibim. Onlara da aynı şekilde bağlanamıyorum. Hayretle izliyorum insanlar nasıl oynayabiliyor. Yazan tüm çözümleri denedim hiçbiri işe yaramadı. Bir oyun açın demişsin bir oyun açıp girmeyi denedim yine olmadı.

Arkadaşlar çözümü buldum ve bende işe yaradı.
ProtonVPN indirdim ve Almanya sunucusuna bağlandım, oyunu rahatlıkla oynayabiliyorum.

Kardeşim sende Proton VPN'nin hızı nasıl iyi mi? Bende o yöntemi gördüm ama açtığımda indirme ve gönderme hızı 1kb/sn yani oyunu bile açmadı. Hotspot Shield'i denedim ama VPN'yi kapatınca "Server Disconnected" hatasını yine veriyor, bir anlamı kalmıyor yani VPN ile oynayamayacağım için.
Lütfen yapabilen biri çözümünü söylerse çok sevinirim çünkü sabahtan beri kafayı yiyeceğim bütün arkadaşlar girdi oynuyor bir ben giremedim.

Kardeşim sende Proton VPN'nin hızı nasıl iyi mi? Bende o yöntemi gördüm ama açtığımda indirme ve gönderme hızı 1kb/sn yani oyunu bile açmadı. Hotspot Shield'i denedim ama VPN'yi kapatınca "Server Disconnected" hatasını yine veriyor, bir anlamı kalmıyor yani VPN ile oynayamayacağım için.
Lütfen yapabilen biri çözümünü söylerse çok sevinirim çünkü sabahtan beri kafayı yiyeceğim bütün arkadaşlar girdi oynuyor bir ben giremedim.
Üstte yazdığımı dener misin?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı