Nasılsınız?

Spor Ev İş döngüsüne kapıldım labirentte dolaşan hamster gibiyim bir hayatım yok sosyal güvencem yok. Asosyal değilim

İyi değilim, umarım herkes iyidir.
Hocam eğer büyük bir şey değilse dert etmeyin, hayat o kadar da kendinizi yıpratacağınız kadar önemli değil kesinlikle. Balkona çıkıp bir iki bir şeyler içerseniz moraliniz yerinize gelir belki, insan genelde küçük şeylerden de mutlu oluyor.

Hocam eğer büyük bir şey değilse dert etmeyin, hayat o kadar da kendinizi yıpratacağınız kadar önemli değil kesinlikle. Balkona çıkıp bir iki bir şeyler içerseniz moraliniz yerinize gelir belki, insan genelde küçük şeylerden de mutlu oluyor.
Çok teşekkür ederim mesajın için. Hayat kısa, kuşlar uçuyor 🥹.

Fena değil Rus şarkıları ve Cs ile kafa dağıtmaya çalışıyorum, arada resim felan yapıyorum çoğunlukla iç çekiyoruz pff şeytanlarımız peşimizi bırakmıyor, keşke bir rüyaya girip orda kalsam.

Fena değil Rus şarkıları ve Cs ile kafa dağıtmaya çalışıyorum, arada resim felan yapıyorum çoğunlukla iç çekiyoruz pff şeytanlarımız peşimizi bırakmıyor, keşke bir rüyaya girip orda kalsam.
Herkes de CS akıyor maşallah. Rus şarkılarından bir öneriniz var mıdır hocam?

Herkes de CS akıyor maşallah. Rus şarkılarından bir öneriniz var mıdır hocam?
Evet bende fark ettim çoğu kişi cs oynadığını yazmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ayriyeten cem adrianın "SummerTime" parçasınıda dinleyebilirsiniz gerçekten etkileyici bir sese sahip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı