CoD MW Remastered yerine CoD MW Reboot mu oynanmalı?

swxlvr

Hectopat
İlk defa bir Call of Duty oyunu oynayacağım, serinin en çok beğenilen oyunu orijinal Modern Warfare 2 olduğu için Modern Warfare serisine başlayacağım, reboot olan 2019 2022 ve 2023 oyunlarını mı oynamalıyım yoksa MW1 Remastered MW2 Remastered MW3 şeklinde mi oynamalıyım? Orijinal oyun yerine rebootları oynarsam hikayeden çok bir şey kaybeder miyim?

Rebootun orijinal hikayeyle alakası yok. Orijinal seri, hikaye olarak 3 4 kat daha iyi bence. Oynanış olarak Remastered'lar ne durumda bilmiyorum ama hikaye, aksiyon olarak kesinlikle pişman etmez.

Reboot serisini at kenara gitsin. Orijinal seriyi oyna.
Yutka46 hocam selamlar, sinematik bir FPS oynamak benim önceliğim, yani hikaye çok kötü değilse rebootu oynamayı düşünüyordum PS5 için mw2 ve mw3 oyunlarının kutusu var bende daha oynamadım. Oynanmayacak derecede kötü olan nedir hikayesi mi?

Reboot serisi "Daha nasıl para cukkalarız" diye çıkarılan oyunlar olduğu için orijinal seriye göre grafik ve vuruş hissi dışında çok gerideler, kaliteli yapılmadığı anlaşılıyor hemen. Hikayesi de orijinal seriyle alakası yok, kafasına göre hikaye yazmış adamlar. Reboot MW 1 ve 2 gene oynanılabilir oyunlar elbette (MW 3 reboot Allah'a emanet.) ama dediğim gibi iyi değiller. Orijinal seri beklentilerini çok daha iyi karşılayacaktır.

İçerik doluluğu ve grafik olarak(hikaye modu harici Survival Spec Ops vb.) Bakarsanız yeni MW serisi daha iyi. Ama sinematik görev zinciri ve akıp giden bir şey istiyorsanız klasik serinin Remastered'ları bulunmaz nimet.
Klasik seride MW1 harici Spec Ops ve Survival(sadece MW3) bulunuyordu.

Modern Warfare Remastered'ı bitirdim, hikaye örgüsü olarak güzel bir oyundu, çernobil görevi akılda kalıcıydı atmosferini beğendim. Önerileriniz için teşekkürler

Ayrıca konsolda sırasıyla black ops cold war, vanguard, mw2 ve mw3 oyunlarının multiplayerlarını oynadım. Daha önce sadece ucundan warzone ve call of duty 2 (2005) oynamıştım. Black ops cold war'a bayıldım. Bir TF2 aşığı olarak mekanikleri ve oynanış tarzı bayağı sardı beni, modern warfare oyunlarında anladığım kadarıyla daha çok stratejik düşünce ve gunplay becerisi ön planda, black ops cold war gayet eğlenceli bir oyun, yakında gamepass ile pc'de 6 ve 7'yi deneyeceğim. Reboot mw üçlemesini, black ops cw ve 6'yı mort ile pc'de türkçe oynayacağım. 7'nin campaign rezalet anladığım kadarıyla ona girmeyeceğim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı