COD:MW "Run in Safe Mode" Hatası Çözümü (Battlenet)

• Konuyu başlatan FPS500
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 11.012
İşletim sistemi
Windows 10

FPS500

Hectopat
Yer
Eskişehir
Arkadaşlar bu sorunun kesin çözümü ekran kartı driverınızı yeniden "Temiz Kurulum" yaparak kurmak. Yerli ve yabancı farklı forumlarda çeşitli öneriler verilmiş fakat bende hiçbiri işe yaramadı. Aslında tam olarak çözümü bilen yok bazılarından safe mode'da başlatıp çözünürlüğü değiştirmek işe yaramış fakat birçok kullanıcıda da işe yaramamış. Oyunu repair yapmak ya da silip yeniden yüklemek sorunu çözmüyor.

Arkadaşlar bu sorunun kesin çözümü ekran kartı driverınızı yeniden "Temiz Kurulum" yaparak kurmak. Yerli ve yabancı farklı forumlarda çeşitli öneriler verilmiş fakat bende hiçbiri işe yaramadı. Aslında tam olarak çözümü bilen yok bazılarından safe mode'da başlatıp çözünürlüğü değiştirmek işe yaramış fakat birçok kullanıcıda da işe yaramamış. Oyunu repair yapmak ya da silip yeniden yüklemek sorunu çözmüyor.
aynı sorunu ben yasıyorum 2 gundur bu nedır ya boyle oyun mu olur cozumu yokmu. eskıden oyuna gırebılıyordum sımdı oyuna da gıremıyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı