CoD MW serisi 2024'te oynanır mı?

diegoibo_10

Hectopat
Daha fazla  
GT 1030
Ryzen 3 1200.
DDR4 16 GB 3200MHz RAM.
RDR2 oynayasım var ama 720p Low da 30 FPS civarı alıyorum. CoD MW serisine başladım forumdaki öneriler üzerine. İlk oyunu Remastered olarak oynuyorum devamını normal sürümde oynayacağım. Sizce bu sistemle RDR2 başlayayım mı yoksa hiç bulaşma mı dersiniz? CoD MW serisi 2024'te oynanır mı? Forumdaki tavsiyeler üzerine başladım. Oyun önerilerine açığım.

GT 1030.
Ryzen 3 1200.
DDR4 16 GB 3200MHz RAM.
RDR2 oynayasım var ama 720p Low da 30 FPS civarı alıyorum. CoD MW serisine başladım forumdaki öneriler üzerine. İlk oyunu Remastered olarak oynuyorum devamını normal sürümde oynayacağım. Sizce bu sistemle RDR2 başlayayım mı yoksa hiç bulaşma mı dersiniz? CoD MW serisi 2024'te oynanır mı? Forumdaki tavsiyeler üzerine başladım. Oyun önerilerine açığım.

Hocam CoD serisi her zaman oynanır RDR2 de 30 FPS rahatsız etmiyorsa tabii ki oyna iki oyun serisi de fena ayrıca oyun önerisi için de Resident Evil serisini bitirmeni öneririm.

Hocam CoD serisi her zaman oynanır RDR2 de 30 FPS rahatsız etmiyorsa tabii ki oyna iki oyun serisi de fena ayrıca oyun önerisi için de Resident Evil serisini bitirmeni öneririm.

RDR2 de 30 FPS çok ta rahatsız etmiyor ama grafikler patates oluyor. Oyun önerisi için teşekkürler mutlaka deneyeceğim hep aklımda olan bir oyundu hatırlattığınız iyi oldu.

Tabii ki de oynanır CoD MW çok iyi seridir bir de Black Ops 1-2 oynamanı öneririm.

Evet MW bitince Black Ops başlamayı düşünüyorum. Zaten sistem yükselteceğim temmuz Ağustos gibi RTX4060 almayı düşünüyorum devamını onunla oynarım.

Şimdi baktım Low grafiklere de o kadar kötü değil bence oynanır.

Hocam aslında GeForce Experience ile görüntü ölçeklendirme açıp optimize edince biraz daha oynanacak hale geliyor. Format atmadan önce birkaç özel ayar ile güzel hale getirmiştim ayarlar gitti maalesef :/

Evet MW bitince Black Ops başlamayı düşünüyorum. Zaten sistem yükselteceğim temmuz Ağustos gibi RTX4060 almayı düşünüyorum devamını onunla oynarım.

Hocam aslında GeForce Experience ile görüntü ölçeklendirme açıp optimize edince biraz daha oynanacak hale geliyor. Format atmadan önce birkaç özel ayar ile güzel hale getirmiştim ayarlar gitti maalesef :/

Yapcacak bir şey yok hocam bir daha yapacaksın değer RDR2 için.:D

Yapcacak bir şey yok hocam bir daha yapacaksın değer RDR2 için.:D

GeForce Experience görüntü oluşturma ile hallettim hocam gayet oynanacak halde şu an. Ama %lik kısım yükseltincemi görüntü iyileşiyor düşürüncemi onu anlayamadım. Harbiden değiyor RDR için benim gözümde dünyanın en iyi oyunudur 😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı