Çözüldü CoD MW19 "error code 4" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emir Ayyıldız

Hectopat
Daha fazla  
Modern Warfare 2019'da serverlar çalışır olmasına rağmen multiplayer ve Co op girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum arkadaşlar. Bunun çözümü var mıdır?

resim_2023-04-10_004828675.png

Ya su isi ada akilli cozebilcek birisi yok mu gitti gül gibi oyun gelmiyor youtubede ne varsa denedim napsam olmuyo
Ya su isi ada akilli cozebilcek birisi yok mu gitti gül gibi oyun gelmiyor youtubede ne varsa denedim napsam olmuyor
Op
Ya su isi ada akilli cozebilcek birisi yok mu gitti gül gibi oyun gelmiyor youtubede ne varsa denedim napsam olmuyor
options kısmında altta nat type open mı yazıyor yoksa moderate mi yazıyor. Bende moderate yazıyor onun nat type open olması lazımmış

4-5 saat denedim ve yaptım ama hangisinin bu sorunu fixlediğini bilmiyorum sadece yaptıklarımı yazacağım. (sırasıyla yapmanızı öneririm)

PC resetledim / modemi kapatıp açtım / modemi resetledim.
IPv4 DNS'i 1.1.1.1/1.0.0.1 olarak ayarladım.
%Programdata%daki Blizzard entertainment ile Battle.net dosyasını sildim.
Belgelerimde COD WZ dosyasındaki şeyleri sildim.
Oyunun dosyasında ki blizzardbrowseri sildim.
Oyunun dosyalarında data, main, telescopecache ve xpak_cache klasörü dışındaki tüm uzantılı şeyleri sildim.
Oyunu Battle.nettin COD WZ ayarlarından scan and repair yaptım oyuna girdim.

Son düzenleme:
4-5 saat denedim ve yaptım ama hangisinin bu sorunu fixlediğini bilmiyorum sadece yaptıklarımı yazacağım. (sırasıyla yapmanızı öneririm)

Belgelerimde CoD wz dosyasındaki şeyleri sildim.
Oyunun dosyalarında data, main, telescopecache ve xpak_cache klasörü dışındaki tüm uzantılı şeyleri sildim.
Oyunu Battle.nettin CoD wz ayarlarından scan and repair yaptım oyuna girdim.

Merhab listedeki her şeyi daha once yapmistim bir şey degismemisti ama sadece dsn kalmisti degistirdim sorun duzeldi fixleyen şey dsn.

Belgelerimde CoD wz dosyasındaki şeyleri sildim.
Oyunu Battle.nettin CoD wz ayarlarından scan and repair yaptım oyuna girdim.

Yardimlarin icinde cok cok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı