Online oynamak için almak istiyoruz aslında hem ben hem kardeşlerim oynuyoruz daha önce CoD WW2(2017), CoD bocw ve CoD Vanguard'ı aldık. Hepsi Black Friday'de indirime giriyordu hep. Hatta ben Steam sonbahar indirimlerinde ne kadar indirime girer battle.net'te ne kadar indirime girer diye düşünüyordum ona göre Steam veya battle.net versiyonunu alacaktık ama görünüşe göre kendi mabadımızı avuçlayacağız. Şu an hala Vanguard multiplayer oynuyoruz ama yeni oyun çok güzel görünüyor Vanguard Bocw'dan bile kötüydü.
Bunu ilk defa duyuyorum peki bu Steam versiyonumu oluyor yoksa battle.net versiyonu mu?
Ya MW2019 için 197TL çok iyi ama şimdi onu alsak sadece hikayesi için değmez multisi iyice boşalmıştır onun.
Ya Almanya'da minimum saatlik ücret 16 euro Amerika'da da minimum saatlik ücret 18 dolar olmuş adamlar 4 saat çalışmayla alabiliyorlar. Üstelik nüfuslarının sadece %2'si bu minimum ücretlerle çalışıyor. Bizde profesör doktorun saatlik ücreti 7 dolar. Şimdi bu oyunun 60 lira olduğunu düşünün, bütün ülke alırdı neredeyse.