CoD MW2 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

dex000

Hectopat
Daha fazla  
Call of Duty Modern Warfare ll oyununu oynamak için paylaşımlı Steam hesabı satın almıştım. Oyunu yükledim ve oynaya bastım fakat oyun açılmadı. Oyna tuşuna basıyorum başlatılıyor yazıyor daha sonra saniyelik bu hatayı verip oyun açılmadan kapanıyor. Çözümünü bulamadım dosyaları doğruladım, oyunu silip tekrar yükledim fakat hala aynı sorunu yaşıyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-26 001308.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-26 001308.png
    61,5 KB · Görüntüleme: 6
Oyun bir önceki çalıştırmada çöktüğü veya aniden kapandığı için, geçici bir çözüm olarak daha stabil çalışması için ayarları düşürülmüş olan güvenli modda başlayıp başlamayacağınıza karar vermenizi istiyor.
evet (evet): oyunu, hata vermesini önlemek için genellikle grafik ayarlarını düşürerek veya sıfırlayarak güvenli modda başlatır. Bu genellikle önerilen seçenektir.
hayır (hayır): oyunu normal ayarlarınızla başlatır. Bu durumda oyun tekrar aynı hatayı verebilir veya çökebilir.

Oyun bir önceki çalıştırmada çöktüğü veya aniden kapandığı için, geçici bir çözüm olarak daha stabil çalışması için ayarları düşürülmüş olan güvenli modda başlayıp başlamayacağınıza karar vermenizi istiyor.
evet (evet): oyunu, hata vermesini önlemek için genellikle grafik ayarlarını düşürerek veya sıfırlayarak güvenli modda başlatır. Bu genellikle önerilen seçenektir.
hayır (hayır): oyunu normal ayarlarınızla başlatır. Bu durumda oyun tekrar aynı hatayı verebilir veya çökebilir.

Hocam herhangi bir seçeneği seçemeden kapanıyor genelde ama eveti seçtiğimde de sanırım anticheat ekranı gibi bir pencere gelip yine 1-2 saniye sonra kapanıyor.

Hocam herhangi bir seçeneği seçemeden kapanıyor genelde ama eveti seçtiğimde de sanırım anticheat ekranı gibi bir pencere gelip yine 1-2 saniye sonra kapanıyor.
Önce anti‑cheat’i yönetici olarak yükle, antivirüs/overlay’leri kapat, driver ve Windows güncelle. Bunlar işe yaramazsa paylaşımlı hesabın banlı olma ihtimali yüksek. Kendi hesabınızla denemeniz veya destek açmanız gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı