CoD MW2 sadece multiplayer indirilebilir mi?

Ed1tH

Kilopat
Katılım
17 Ekim 2019
Mesajlar
4.855
Çözümler
39
Oyun boyutu çok fazla. Ayrıca hikaye modunu da bitirdim. Oyunu indirirken Campaign 1 Pack vs diye eklenti olarak indiriyor modları. Bunlardan sadece multiplayer'i indirebilir miyim? (Yani Oyunu başlatma verileri + Sadece Multiplayer, Special Ops vs yok yani oynamam onları)
 
Sadece hikâye+ hikâye için İngilizce dil dosyası 24 küsür GB yer kaplıyor. Sonu Campaign ile biten tüm DLC'lerin yanındaki tiki kaldırırsanız sadece Warzone, oyunun çalışması için şart olan 30GB dosya ve sahipseniz multiplayer ve co- op dosyalarını indirir.

Multiplayer dil dosyası olmadan 11,78GB, Co- op 7,69GB ve Warzone 10,26GB alan istiyor. Bunların İngilizce dil dosyası+ oyunun çalışması için gereken 27GB dosyayı(Bu 27GB'lik dosyanın inmesine engel olamazken yukarı bahsettiğim campaign, warzone ve co-op dosyalarını isterseniz indirmeyebilirsiniz.) indirirseniz sizin için yeterli olan herhalde.
 
Sadece hikâye+ hikâye için İngilizce dil dosyası 24 küsur GB yer kaplıyor. Sonu campaign ile biten tüm DLC'lerin yanındaki tiki kaldırırsanız sadece Warzone, oyunun çalışması için şart olan 30GB dosya ve sahipseniz multiplayer ve co- op dosyalarını indirir.

Multiplayer dil dosyası olmadan 11, 78 GB, co- op 7, 69GB ve Warzone 10, 26 GB alan istiyor. Bunların İngilizce dil dosyası+ oyunun çalışması için gereken 27GB dosyayı(bu 27GB'lik dosyanın inmesine engel olamazken yukarı bahsettiğim campaign, Warzone ve co-op dosyalarını isterseniz indirmeyebilirsiniz.) İndirirseniz sizin için yeterli olan herhalde.

Hocam bir ara yaptım onu ama PS'yi açtığımda onları zorla indirmek istiyor her seferinde. Bunu kökten iptal etme yok mu?
 
Hocam bir ara yaptım onu ama PS'yi açtığımda onları zorla indirmek istiyor her seferinde. Bunu kökten iptal etme yok mu?
Ben sizi Steam'de sanıyordum hocam. Steam'de tikleri kaldırınca kökten gidiyor. PS'te @Mr. DarkTech hocam biliyordur belki.
 
Hocam indiriyorum. Ama PS açıldığı zaman otomatik inmeye başlıyorlar. Kökünden çözemez miyim bu işi?

İndirilenler menüsünden multiplayer dışında ki indirmeleri silebiliyor musun?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı