20 yıldır mı kötü ekonomimiz, yani diyorsun ki Çek cumh.de bizden daha fazla satışa sahip ya da başka ülkede öyle mi?Tr'de satın alan az, çünkü ekonomi kötü ve bunun sonucunda oyunlar pahalı. Satamadığı pazarı n'apsın adam.
Merhaba. Gerçekten bazen Türk oldugum için sıkılmaya başladım. Bunu sahsi olarak düşünmeyin ben Elazığ türkmeyinim ama yani gerçekten ayıp ya Arapça bile var, lehçe var, kastilya İspanyolca'sı var ama Türkçe yok. Neden lüttfen anlamlı bir cevap?
Eki Görüntüle 1414483
O kadar para veriyormuşuzNeden özellikle Türkçe olsun? Bir neden belirtseler anlayacağım.
Yerel fiyatlandırma yapmak zorunda değiller dedim, beni bir vatan haini ilan etmedikleri kaldı.
Kim sana "Yerel fiyatlandırma yapmak zorunda değiller dedin diye vatan hainisin." demiş
Dedin dememiş zatenVatan haini ilan etmedikleri kaldı.
Mesajdan cımbızla kelime seçip haklı çıkmaya çalışmak kolay, tabii seni de anlıyorum başka şekilde benim karşımda haklı çıkamayacağını sen de çok iyi biliyorsun
Aylar önceki Dying Light 2 konusundan beri sürekli benimle tartışmaya ve mesajlarıma gülücük atmaya çalışıyorsun, artık nasıl sağlam cevaplar vermişsem sana hâlâ hazmedememişsin, hoşuma gidiyor bu durumda olmanyine de benden sana tavsiye zamanını böyle şeylere harcama, hayatta bir amacın olsun
Adamlar sana yerel fiyatlandırma yapsa ne kazanacak bu işten?
"Oo sosyaldeki Arkham Knight oyunumuzu alıyor bize çok para kazandırıyor ver abi yerel fiyatlandırmayı, ver alt yazıyı." demesini bekliyor herhalde arkadaş.
Tüm tartışmalarımızda kendini rezil eden sendin
Yazdığın mesajı okurken bile nasıl hazmedemediğini görüyorumDL2'yi oynadım, oyun hakkında ne düşündüğümü uzun uzun yazardım ama anlamayacağını bildiğim için kendimi yormayacağım. İleride incelemesini yaparım belki, sen de güzel güzel okuyup anlamaya çalışırsın; sade bir dille yazacağım merak etme.
Yerel fiyatlandırma yapmak zorundalar çünkü yapmazlarsa Türkiye'deki satışları yarı yarıya düşer. Activision gibi bir firmanın bunu göze almasını mı bekliyorsun? 2000TL'ye 3 kişi Call of Duty alacaksa 700TL'ye 15 kişi alacak. 60 doları olduğu gibi fiyata yansıtsalar satış yapamazlar, kendileri de bunun farkında.
TLOU part I, Türkçe dublaj ve alt yazı ile geliyor işte. Senin mantığınla onların da bunu yapmaması gerekiyordu. Kendinle çelişmeye devam et.
Güzel fıkra. Karşıdakinin gördüğü her mesajına gülücük atarak ve alakasız konularda onu alıntılayıp hâlâ aylar önceki tartışmayı hazmedemediğini göstererek zamanında kimin rezil olduğu gayet belli oluyor merak etme