Evet sebebi ortada, çünkü gördüğüm kadarıyla benim dışımda kimsenin kendi dilinde oyun oynayamamak umurunda değil. Ben kendi dilimde oyun oynamak istiyorum ve bunu da dile getireceğim hep, belki bir faydamız olur bir gün.
Evet kardeşim, oyun yapımcılarına toplu mail atmak yerine burada dile getirerek çok faydalı oluyorsun Sağ olasın. Sen olmasan ne yapardık? Sen oyun yapımcısına toplu mail atalım dedin de biz mi atmayalım dedik? Ek olarak biz kendi dilimizde oyun oynamak istemiyoruz gibi bir şey demedik ama her şey de ortada.
"Spider-Man, God of War gibi değil ya gelmez. Ve bu Marvel oyunu o yüzden bilgisayara gelmeyecek. Diyenler şimdi nerede çok merak ediyorum artık "PS özel oyunu" diye bir şey yok, bunu iyice anlayın."
Bu size ait, o konuda o kadar insan var Marvel oyunu o yüzden gelmeyecek diyen, gelememe ihtimalini söylüyor insanlar bir şey demiyor ki? Ve siz onları konuya çağırıyorsunuz bildiğin Yani anlamak mı istemiyorsunuz ben mi anlatamıyorum anlamadım.
"Bundan aylar önce yine "aç da Spider-Man oyna." tarzı zırvalıyordun bu konuda"
İftira da bu, şimdi "tarzı" kısmını gözüme gözüme sokarsınız ama ben o tarz da yorumlar da yazmamıştım, oyunun gelmesini istiyordum dostum ben bana boş iftira attın o konuda. Neyse ya sen oku bunları tekrar düşün. Tartışmaya gerek yok.
"Spider-Man, God of War gibi değil ya gelmez. Ve bu Marvel oyunu o yüzden bilgisayara gelmeyecek. Diyenler şimdi nerede çok merak ediyorum artık "PS özel oyunu" diye bir şey yok, bunu iyice anlayın."
Hocam konuyla alakası nedir? Ben daha önceden gelir ama en son geleceklerden biridir diyordum. Beklediğimin tersi oldu. Kötü de olmadı. Konu dışında çıkmazsak iyi olur ama.
Hocam konuyla alakası nedir? Ben daha önceden gelir ama en son geleceklerden biridir diyordum. Beklediğimin tersi oldu. Kötü de olmadı. Konu dışında çıkmazsak iyi olur ama.
Evet kardeşim, oyun yapımcılarına toplu e-posta atmak yerine burada dile getirerek çok faydalı oluyorsun Sağ olasın. Sen oyun yapımcısına toplu e-posta atalım dedin de biz mi atmayalım dedik? Ek olarak biz kendi dilimizde oyun oynamak istemiyoruz gibi bir şey demedik ama her şey de ortada.
Ya gerçekten uğraşamayacağım artık. Sen oyunu kendi dilinde oynamak isteyenlere "Git İngilizce öğren." diyen birisin ve sana laf anlatmakla uğraştığım vakit boşa gidiyormuş gibi geliyor. Yukarıda Katar'da çok oyun satılıyor, Türkiye'de hep korsan kullanılıyor diye konuştun sana attım işte listeyi, listede Türkiye 18. sırada ve önünde hiçbir Arap ülkesi yok. Bilmeden konuşmak güzel değil.
Konuyu kapattırmak basit. @Recep Baltaş@Ali Güngör veya herhangi bir moderatör konuyu kapatırsa çok sevinirim. Konu gereksiz uzadı ve saçma bir tartışma dönüyor. Lütfen konu kapansın.
Bu size ait, o konuda o kadar insan var Marvel oyunu o yüzden gelmeyecek diyen, gelememe ihtimalini söylüyor insanlar bir şey demiyor ki? Ve siz onları konuya çağırıyorsunuz bildiğin Yani anlamak mı istemiyorsunuz ben mi anlatamıyorum anlamadım.
Hayır sen ısrarla anlamıyorsun. Oradaki lafım oyunların bilgisayara gelmesini hazmedemeyen kitleyeydi, normal bir şekilde gelmeme ihtimalini belirtenlere değildi diyorum ama ısrarla aynı şeyi söyleyip duruyorsun.
Hayır sen ısrarla anlamıyorsun. Oradaki lafım oyunların bilgisayara gelmesini hazmedemeyen kitleyeydi, normal bir şekilde gelmeme ihtimalini belirtenlere değildi diyorum ama ısrarla aynı şeyi söyleyip duruyorsun.
Yahu dostum sen orada kendin "Marvel olduğu için gelmez" diyen kitleyi çağırıyorsun, o kadar insan var orada bunu diyen, fakat kötü niyetli değiller. Senin kimleri çağırdığın önemli değil, o yazdığın yorumu insanların nasıl algıladığı önemli. Gerçekten ceza almak istemiyorsan geri dönüş yapma. Görüşmek üzere, konu saptı.
Aynı şeyi 100 kere açıklattın şaka gibi Oyunun bilgisayara gelmesini hazmedemeyen ve "Marvel var işin içinde, bu oyun gelmez." diyerek kendini avutan kesime söyledim ben bunu 100 kere açıkladım. Senden başka da üzerine alınıp cevap veren olmadı.