CoD MW2'de neden Türkçe yok?

Aynı şeyi 100 kere açıklattın şaka gibi 😀 Oyunun bilgisayara gelmesini hazmedemeyen ve "Marvel var işin içinde, bu oyun gelmez." diyerek kendini avutan kesime söyledim ben bunu 100 kere açıkladım. Senden başka da üzerine alınıp cevap veren olmadı.
Sen onu kendini avutan kesme söyledin fakat insanların algıladığı farklı dostum neyini anlamıyorsun? "Nerede bu kendini avutanlar!" Falan dedin de ben mi kaçırdım?

Evet sebebi ortada, çünkü gördüğüm kadarıyla benim dışımda kimsenin kendi dilinde oyun oynayamamak umurunda değil. Ben kendi dilimde oyun oynamak istiyorum ve bunu da dile getireceğim hep, belki bir faydamız olur bir gün.
Activision firmasının umurunda olmaz maalesef. Türkiye'de Activision oyunlarını uyguna alabilmek için VPN kullanılıp Rusya hesaplar açılıyor. PS tarafında da Endonezya. Oyun satmadığı sürece devam edecek. 🙂

Önemli değil zaten burası zorluklar ülkesi neden oyun Türkçe çıksın ki zor yoldan yama yapıp atmak varken değil mi? Adamların umurunda bile olduğunu sanmıyorum zaten oyun 700 800 TL kaç kişi alır diye hesap yapınca uğramamışlardır bile, ben olsam bende Türkçe yapmam süründürmek varken zaten alıştık zorluklar ülkesi burası.

Bana cevap vermeleri önemli değilse sen nereden biliyorsun yanlış anladıklarını 😀 aynı şeyleri söyleyip söyleyip duruyorsun.

Çünkü yazdığın o anlama geliyor dostum sen neyi anlamıyorsun şu an? İlla yazdığın yazıyı buraya atmak mı zorundayım?

"Spider-Man, God of War gibi değil ya gelmez." ve "bu Marvel oyunu o yüzden bilgisayara gelmeyecek." diyenler şimdi nerede."

Burada Marvel oyunu bilgisayara gelmeyecek diyen kesimi çağırıyorsun. Sen beni anlamadın herhalde :D görüşürüz. Kapat artık konuyu, aynı şeyleri yazan sensin. Ayrıca senin ne anlatmak istediğin önemli değil dediğim gibi, ne anlaşıldığı önemli. Bunu kime okutsan o kesimi çağırdığını düşünürdü.

Çoğu oyun öyle. GTA gibi bir oyun da bile Türkçe yok. Terraria indirdim geçen. Arapça falan var ama Türkçe yok hocam :D.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı