CoD MW2'de neden Türkçe yok?

"Spider-Man, God of War gibi değil ya gelmez." ve "Bu Marvel oyunu o yüzden bilgisayara gelmeyecek." diyenler şimdi nerede?"

Burada Marvel oyunu bilgisayara gelmeyecek diyen kesimi çağırıyorsun.

3. kez aynı şeyi yazdın ve 3. kez aynı açıklamayı yaptırıyorsun bana

Hayır sen ısrarla anlamıyorsun. Oradaki lafım oyunların bilgisayara gelmesini hazmedemeyen kitleyeydi, normal bir şekilde gelmeme ihtimalini belirtenlere değildi diyorum ama ısrarla aynı şeyi söyleyip duruyorsun.

Tek gelmeyecek oyunun Bloodborne olduğunu düşünüyorum herhangi bir Remake durumu olmazsa, çünkü oyun hala çok iyi duruyor. Misal Demon's Souls'da gelmeyebilir PS5 lansman oyunuydu.

Oyunun bilgisayara gelmesini hazmedemeyen ve "Marvel var işin içinde, bu oyun gelmez." diyerek kendini avutan kesime söyledim ben bunu 100 kere açıkladım. Senden başka da üzerine alınıp cevap veren olmadı.

Anlamıyorsun...

Aynı şeyleri yazan sensin. Ayrıca senin ne anlatmak istediğin önemli değil dediğim gibi, ne anlaşıldığı önemli. Bunu kime okutsan o kesimi çağırdığını düşünürdü.

Kimin anlamadığı gayet açık.

Kimsenin cevap vermemesi önemli değil neyini anlamak istemiyorsun yahu? Ben yorumumda öyle bir şey yazman yanlıştı dedim. Senin ne demek istediğin önemli, sen insanları o konuya çağırıyorsun sonuçta ve bu saçmalık, bana iftira attığın gerçeği de ortada. Tekrar mı edelim burada kendimizi? Neyi yediremiyorsun anlamadım cidden.

@389595

Kimsenin cevap vermemesi gayet de önemli. Durum senin söylediğin gibi olsa ve söylediklerim yanlış anlaşılsa insanlar cevap verip tepki gösterirdi, ama senden başka yazan olmadı ne hikmetse. Uzatma artık, aynı şeyleri 1000 defa söylettiriyorsun. Kitap okumak okuduğunu anlama açısından önemli, aklında bulunsun.

Öneri için teşekkür ederim, ama bence bana verdiğin öneriyi, önce kendin değerlendirmelisin. Okuduğunu anlamayan bir kişi varsa o sensin, sana tavsiyem tartışmamızı baştan sona oku, ve rezilliğini gör. Sayende ceza alacağız, buradan 10 kişiyi çevirelim "şu mesajı okuyun ne anlıyorsunuz?" diyelim, hepsi aynı şeyi anlar. Ama sen ısrarla aynı şeyleri tekrar ediyorsun.

O yorumda tek anlaşılan şey senin "Marvel olduğu için gelmeyecek" diyen kitleyi konuya çağırmandı. Anlatmak istediğin başkaysa, burada bana değil orada yorumunda anlatacaktın. Çünkü ben hiçbir şeyi yanlış anlamadım, kendini ifade edemeyen sensin.

O yorumda tek anlaşılan şey senin "Marvel olduğu için gelmeyecek." diyen kitleyi konuya çağırmandı.

Hayır tek anlaşılan şey o değildi. Sadece sen öyle anladın, dediğim gibi kimseden bir geri dönüş gelmedi senden başka.

Okuduğunu anlamayan bir kişi varsa o sensin, sana tavsiyem tartışmamızı baştan sona oku, ve rezilliğini gör.

Aynı şeyi 100 kere açıklattıran biri varken rezillik konusunda sıra bana gelmiyor pek.

Tamam ben öyle anladım hahaha bu konuyu baştan sona okuyan insanlar, senin bu rezilliğini görünce ne düşünecek çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…