CoD MW3 0x0 hatası

Mehmetkarabey

Decapat
Daha fazla  
Oyunu 21.10.2024 tarihinde güncelledim ancak şu anda 0x0 diye bir hata veriyor. Hatanın çözümlerine baktığımda Windows güncelleştirme, oyunu dosyadan onarma ve Xbox'tan onarma yapmamı istiyordu hepsini yaptım ancak hala çalışmadı. Silip tekrar yükleyince işe yaramayan kullanıcıları görünce denemek istemedim çünkü 269GB'lık oyunu tekrar indirmeyi bekleyemem. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Not: Discord kullanmak için DNS ayarı yaptım ve haricinde komut yazdım ancak diğer oyunlara girebiliyorken bu oyuna giremiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 41

Hocam dünkü güncelleme BO6 için ön indirmeydi bazılar bundan dolayı giremiyor. BO6 dosyalarını kaldırırsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Call of Duty girebilmek için DNS kullanmaman gerekiyor. DNS'i kapatıp PC'yi yeniden başlat o zaman girebilirsin. Eğer hata alıyorsan ayarlardan onar de geçer zaten. Ben de aynı hataları aldım maalesef tek çözümü bu. CoD oynarken DC girme işini ise Chrome ya da Opera'dan VPN ile giriyorum.

Hocam nasıl? Ben DNS kullanıp girebiliyorum oynadım.

Bilmyiorum hocam bizim 6 kişilik ekip var hiçbiri DNS ile CoD giremiyor. Biz de CoD girince Opera'dan DC giriyoruz başka oyun girince ise DNS kullanıyoruz. WARP+GoodbyeDPI kullanıyoruz.

Ben Custom DNS ile giriyorum belki ondandır.

BO6 ile ilgili hiçbirşey indirmedim henüz açılmasını bekliyorum.

Bilmyiorum hocam bizim 6 kişilik ekip var hiçbiri DNS ile CoD giremiyor. Biz de CoD girince Opera'dan DC giriyoruz başka oyun girince ise DNS kullanıyoruz. WARP+GoodbyeDPI kullanıyoruz.
Dostum şuan dns i otomatiğe alıp pc resledim ama yine girmedi daha sonrasında bu dns den önceki yerdeki ıpv4,ıpv6 gibi tikli şeyler varya onlarıda tekrar hepsini tikledim resledim yine açılmadı değiştirmem gereken farklı birşey varmı dns ile ilgili?

GoodbyeDPI yüzünden oluyor maalesef sistem yapılanmasından tikini kaldırın sonra yeniden başlatın. düzelecektir. Ricochet neden bilinmez oyunu açmana izin vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…