CoD MW3 Remastered gelir mi?

Makaleler
2
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bildiğiniz üzere, Modern Warfare serisinin 1. ve 2. oyununun Remastered versiyonları çıkmıştı ve bana göre gayet güzellerdi, 3. oyun yani Modern Warfare 3 için herhangi bir Remastered çalışması yapılıyor mu? Daha önce Activision tarafından yapılacak ya da yapılmayacak gibi bir bilgi verildi mi? Çok fazla oyun haberlerini takip edemiyorum maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda çıkmayacak. Ben zamanında MW serisini oynayamamıştım. Ancak MW1-MW2 Remastered'ları peş peşe oynadım geçen yıl, MW3 Remastered'ı bekledim 1 yıl ancak Activision kanadında hiçbir gelişme olmayınca normal sürümü indirdim ve seriyi tamamladım. Şunu fark ettim, normal sürüm hala iş görür durumda. O nedenle yakın zamanda Remastered yapılacağını sanmıyorum. Ayriyeten 2007 model CoD MW1 Remastered 2016'da çıkmış. Yani çıkışından 9 sene sonra. CoD MW2 ise 2009 model bir oyun olarak 2020'de Remastered çıkışını yaptı. Yani 11 sene olmuş oluyor. 2011 model CoD MW3'ün Remastered'ı ise tahminimce 2023 dolaylarında yapılacaktır.

Activision'ın MW3 Remastered iddialarını yalanladığı 2-3 kaynak gördüm internette. Fakat bu konuda Activision'a güven olmaz. Zira MW2 döneminde de aynı şeyleri söylediklerini hatırlıyorum. Bu yüzden MW3 Remastered'ın geleceğini düşünüyorum. Sessiz sedasız bu yıl çıkarabilirler belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı