CoD MW3 Vault Edition vs CoD Black Ops 6

ahmtgny

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Lexar Thor 16 gb ram
SSD veya HDD modeli
Kioxia 500 gb nvme ssd
Ekran kartı
Zotac rtx 4060 ti twin edge
Anakart
Msı pro h610
İşlemci
İ5 12400F
Arkadaşlar iki oyunu da almak için bütçem var, sizce hangisini almalıyım? Çok arada kaldım. Multiplayer ve Warzone için alacağım. Hikaye modu pek umurumda değil. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle Black Ops 6 al. MW3 bana göre multiplayer modu bile hayal kırıklığı. Önceki MW oyunlarından hiçbir farkı yok.

Black Ops 6 şimdi al MW3 oynamak istiyorsan Game Pass alıp 1 ay deneyimle sana yeterli olur diye düşünüyorum Black Ops 6 çıkana kadar.

Bende FC25 ve Black Ops 6 için para biriktiriyorum, MW3 multiplayer çok hızlı izlediğim Videolar'da bile ısınamadım, tamamen hayal kırıklığı bir oyun almaya değmez.

Şimdi aldığında hayır oynayamıyorsun. Çıkmaya yakın açılacak sanırım. @ahmtgny
MW3 için Game Pass alıp deneyimleyebilirsin şu an için.

Black Ops 6 şimdi al MW3 oynamak istiyorsan Game Pass alıp 1 ay deneyimle sana yeterli olur diye düşünüyorum Black Ops 6 çıkana kadar.

Bende FC25 ve Black Ops 6 için para biriktiriyorum, MW3 multiplayer çok hızlı izlediğim Videolar'da bile ısınamadım, tamamen hayal kırıklığı bir oyun almaya değmez.

Oyunun kendisini almayıp sadece Battle Pass alınca seviyelerde hızlı ilerlenemiyor sanırım.

Game Pass ile alınca multiplayer da silah kasıp Warzone da kullanabiliyor muyum?
evet hocam kullanabilirsiniz fakat yukarıdaki yorumlara hiç aldanmayın mw3 multiplayer sizi zevkten dört köşe yapar açıkçası modern warfare serisinin en güzel multiplayerlerinden biri bu seri. hikayesi çöp olabilir ama mp kısmına asla laf edilmemeli özellikle mw2 faciasından sonra.

Evet hocam kullanabilirsiniz fakat yukarıdaki yorumlara hiç aldanmayın MW3 multiplayer sizi zevkten dört köşe yapar açıkçası Modern Warfare serisinin en güzel multiplayerlerinden biri bu seri. Hikayesi çöp olabilir ama MP kısmına asla laf edilmemeli özellikle MW2 faciasından sonra.

MW3 multiplayer hızlı olduğu için sevmiyorum, MW 2019 ve 2022 daha güzeldi benim gözümde, tabii renkler zevkler herkesin aynı değildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı