Çözüldü CoD MWII Blackcell ödülleri için Battle Pass ilerlemesi gerekir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
26
Blackcell paketini almak istiyorum. Paketi aldığımda Blackcell operatör skinleri direkt ekleniyor mu, yoksa Battle Pass'te ilerleyip almamız mı gerekiyor? Battle Pass haritasında bazı Blackcell skinleri için "Complete Battle Pass to claim" yazıyor ancak kapak fotoğrafındaki IO skininde "Purchase Blackcell to claim" yazıyor.

Çözüm
Ben bu kadar saçma bir sistem görmedim ama video sonunda konunun çözümü var sanırsam.

Vallahi dediğin gibi duruyor ama bunlar onceki sezonların skinleri, şimdikiler farklı ve sistem değişmiş olabilir. Şu an güncel haliyle hem normal Battle Pass skinleri hem de blackcell skinleri gözüküyor haritada. Paketi satın alıp deneyimlemis olanlar cevap verirse daha iyi olacak. :D

Sitede bahsettiğim skin instantly unlock olarak gözüküyor. Sanırsam paketi alınca anında acabiliyoruz bunları.

Dediğim gibiymiş, operatörün tier'indeki bütün ödülleri alabiliyorsunuz.

1689594236877.png
Blackcell paketini almak istiyorum. Paketi aldığımda blackcell operatör skinleri direkt ekleniyor mu, yoksa Battle Pass'te ilerleyip almamız mı gerekiyor? Battle Pass haritasında bazı blackcell skinleri için "Complete Battle Pass to claim" yazıyor ancak kapak fotoğrafındaki IO skininde "purchase blackcell to claim" yazıyor.

Ekleniyor diye hatırlıyorum. Bir kontrol edeyim.

Gördüğüm kadarı ile kendi Pass sistemi oluyormuş paketin. Paket ile gelen Pass üzerinden elde ediliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Emir M.

Ekleniyor diye hatırlıyorum. Bir kontrol edeyim.

Gördüğüm kadarı ile kendi Pass sistemi oluyormuş paketin. Paket ile gelen Pass üzerinden elde ediliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Emir M.

Kafam daha da karıştı. :D Normal Battle Pass haritasında da gösteriyor blackcell operatör skinlerini.

Ben bu kadar saçma bir sistem görmedim ama video sonunda konunun çözümü var sanırsam.

Vallahi dediğin gibi duruyor ama bunlar onceki sezonların skinleri, şimdikiler farklı ve sistem değişmiş olabilir. Şu an güncel haliyle hem normal Battle Pass skinleri hem de blackcell skinleri gözüküyor haritada. Paketi satın alıp deneyimlemis olanlar cevap verirse daha iyi olacak. :D

Sitede bahsettiğim skin instantly unlock olarak gözüküyor. Sanırsam paketi alınca anında acabiliyoruz bunları.

Dediğim gibiymiş, operatörün tier'indeki bütün ödülleri alabiliyorsunuz.

1689594236877.png

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı