COD Serisinde MP İçin Hangisi En İyi?

Google'ye COD Black Ops2 satın al yazdığımda ilk çıka sitelerden biri vatan oluyor. Orada tükendi yazıyor fakat fiyatın yanında "Stokta Bulunan Mağazalar" gibi bir buton var. O listede Mall Of İstanbul da gözüküyor. Ben mi yanlış anlıyorum. [emoji15]

Ben Black Ops 2 için kararımı verdim. Buradan Call Of Duty Black Ops II PC | 59,99TL - D&R : Oyun-Konsol alacağım. Fakat ben bir savaş oyunu daha alacağım. Acaba COD MW3 mü alsam yoksa Battlefield 4 mü alsam? Yoksa acaba ikinci oyun için biraz daha bekleyip COD Advanced Warfare mi alsam. Çok kararsızım. Black Ops 2'yi almakta kararlıyım. Beğendim Multisini. İkinci oyun olarak nasıl bir seçim yapmalıyım? Fakat şöyle bir şey var ki Advanced Warfare'nin çıkış tarihi okul dönemine denk geliyor ve ben seneye yazın PS4 almayı planlıyorum. Bende grafik hastalığı var. Benim laptop Advanced2i ful görüntüde oynatamaz Ghost'u bile zar zor oynatıyordu fulde. Ben de eğer Advanced güzelse zaten PS4'te alırım diyorum. Gereksiz olur. Hem böylece hem Battlefield serisinden hem de COD serisinden oyunum olur ve ayrıca oynayanlar Battlefield 4'ün Singlesinin Multisinin gölgesinde kaldığını söylüyor. Oyunu ilk alan bazıları Singlesini oynamadan direk Multisini oynadığını söylüyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı