COD Serisi oyunlarının ana hikayesi maalesef fazla uzun olmuyor. Multiplayer içeriklere odaklanan bir seridir.Oyunlar 3-4 saatmiş. Oynanış süresi daha uzun olan oyunu var mı?
Orijinal MW serisi bağlantılı değil. Sadece 3 oyun. Ancak BO serisi ile MW19-MW22-MW23 serileri bağlantılı. Arkadaşların da dediği gibi önce Modern Warfare 2007-2009-2011 oynayın. Bu 3 oyunluk bir hikaye.Oyunlar birbiriyle bağlantılı mı peki dostlar?
Orijinal MW serisi bağlantılı değil. Sadece 3 oyun. Ancak bo serisi ile MW19-MW22-MW23 serileri bağlantılı. Arkadaşların da dediği gibi önce Modern Warfare 2007-2009-2011 oynayın. Bu 3 oyunluk bir hikaye.
Evet 2007 ve 2009 Remastered versiyonları var. Nereden oynayacaksınız bilmiyorum ama Steam üzerinden 2007 Remastered oynadım. Belirli bir bölümde oyun sürekli çöküyordu. Çözmek için bir sürü fix dosyası falan lazımdı üşendim sildim. 2009 Remastered hakkında bir bilgim yok. Grafik olarak pek bir fark yok. Eğer satın alacaksanız biraz riskli.Dediğiniz oyunların Remastered versiyonları var 2019 falan. Onlar nasıl peki?
Eğer Reboot seriden bahsediyorsanız. Yani MW2019-2022-2023 oyunlarından. O oyunlar politik doğruculuğun kurbanı olmuş eski epik CoD sahenelerininin ufak bir kısmını barındıran oyunlar. Sadece 2019 diğerlerine göre güzel sayılabilecek bir oynanışa sahip. MP modu ile öne çıkıyor yeni seri.Dediğiniz oyunların Remastered versiyonları var 2019 falan. Onlar nasıl peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.