CoD serisine hangi oyundan başlanmalı?

leonada

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba CoD serisine başlamayı düşünüyorum. Hangi oyunla başlamak daha iyi olur? Aklımda MW2 2009 ile başlamak var ama önceki oyunların hikayelerini falan kaçırmak istemem. Ama çok eski oyunları da oynamak istemiyorum grafiklerden dolayı. Eski oyunları severim ama CoD serisinde geçerli değil bu. MW2 2009 ile başlamak mantıklı mı? Onunla başlasam devamında hangi oyunları oynasam hikayesel açıdan daha iyi olur? Sistemim çok iyi değil zaten son oyunları oynamayı düşünmüyorum.

CoD serisi içersinde bir birinden bağımsız oyunlar vardır. Örnek verim CoD 1-2-3 kendi arasında bir seri Modern Warfare kendi arasında bir seri. Xbox'da Modern Warfare 2-3 vardı. 1 de bir yerden alırsan çok güzel seri oradan başlayabilirsin ama hikayesi için kesinlikle 2 ve 3 satın alma. Çok kısa ve haritaları rezalet ama oynanış olarak çok güzel. Modern Warfare 1 satın alabilirsin çok güzel.
COD1'den 3'e kadar çoğunlukla bağımsız II. Dünya Savaşı dönemi oyunların.
Arada birbirinden bağımsız oyunlarda var:
Ghosts (2013), Advanced Warfare (2014), Infinite Warfare (2016) ve WWII (2017) birbirleriyle bağlantısı olmayan bağımsız oyunlardır.

Merhaba CoD serisine başlamayı düşünüyorum. Hangi oyunla başlamak daha iyi olur? Aklımda MW2 2009 ile başlamak var ama önceki oyunların hikayelerini falan kaçırmak istemem. Ama çok eski oyunları da oynamak istemiyorum grafiklerden dolayı. Eski oyunları severim ama CoD serisinde geçerli değil bu. MW2 2009 ile başlamak mantıklı mı? Onunla başlasam devamında hangi oyunları oynasam hikayesel açıdan daha iyi olur? Sistemim çok iyi değil zaten son oyunları oynamayı düşünmüyorum.

MW1>MW2>MW3 oyna sonra da Black Ops1>black ops2 oyna en baba serileri bunlardır. Hikayesi ana kötüsü en güzelleridir. Bu arada MW3'ün Türkçe dublajı var kurabilirsin istiyorsan. Önceligin bunları oynamak olsun. Sonra CoD Advanced warfare oynayabilirsin. CoD oyunları hikaye olarak birbiriyle baglantılı ama şöyle baglantılı: Mesela Modern Warfare serisi ilk oyundan 3'e kadar birbiriyle baglantılı. Black Ops da aynı sekilde. Ama Black Ops'la Modern Warfare baglantılı degil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı