CoD tarzı oyun önerisi

TavukluDinozor

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi Call of Duty tarzı oyun istiyorum. Aklımda Titanfall 2 Call of Duty Ghosts Advanced warfare Battlefield 3 ve Wolfenstein the New order var. Hangi oyunu almamı önerirsiniz. Fiyat konusunda sorunum yok. Sadece hikaye modunu oynayacağım. Aklınızda başka oyun varsa önerebilirsiniz.

Call of Duty: Ghost oynayarak zaman kaybetmeni önermem. Onun dışında Battlefield 3 ve Wolfenstein: The New Order oynayabilirsin, New Order'dan sonra The New Colossus oymamanı da öneririm. Ek olarak Call of Duty: Black Ops ve Battlefield: Bad Company 2'ye de göz atmanı tavsiye ediyorum.

Call of Duty: Ghost oynayarak zaman kaybetmeni önermem. Onun dışında Battlefield 3 ve Wolfenstein: The New order oynayabilirsin, New Order'dan sonra the New colossus oymamanı da öneririm. Ek olarak Call of Duty: Black Ops ve Battlefield: Bad Company 2'ye de göz atmanı tavsiye ediyorum.

Teşekkür ederim hocam Call of Duty Black Ops 1-2 ve Modern Warfare 1-2-3 bitirdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı