CoD Vanguard alınır mı?

Hastasıysanız alabilirsiniz. Şahsen COD serisini çok seviyorum En çok oynadığım oyun Warzone. Fakat bir oyuna o kadar da para verilmez verilmemeli. İndirim beklenilebilir 280-300 civarlarına düştüğünde belki diyorum. Hiç bir COD oyunu bu fiyatın altına da düşmedi açıkcası ama inanın bu fiyatları bir oyun için çok çok pahalı. Hiç bir oyunun 500-600₺ değeri olamaz. Bu kadar para etmez.

Bende alıp almamak arasında kaldım Vanguard rusvpn üzerinden alırsanız 400TL denk geliyor ama bana kalırsa Battlefield 2042 bekleyin tabii yakın zamanda betası olacak deneyin 2 oyundan birine karar verin.

Hastasıysanız alabilirsiniz. Şahsen CoD serisini çok seviyorum en çok oynadığım oyun Warzone. Fakat bir oyuna o kadar da para verilmez verilmemeli. İndirim beklenilebilir 280-300 civarlarına düştüğünde belki diyorum. Hiçbir CoD oyunu bu fiyatın altına da düşmedi açıkçası ama inanın bu fiyatları bir oyun için çok çok pahalı. Hiçbir oyunun 500-600₺ değeri olamaz. Bu kadar para etmez.

Bende Warzone oynuyorum sıkıntı her oyun cıktığında silah ekleniyor. Hangi birini kasıp Gold yapacaksın :D

Bende Warzone oynuyorum sıkıntı her oyun cıktığında silah ekleniyor. Hangi birini kasıp Gold yapacaksın :D
Valla bütün silahları alıp goldlamak uğraşılacak şey değil. Bu yüzden uğraşmıyorum. Ama şu var Cold War silahları zaten Plunder'da çok rahat gold yapılabiliyor. Bu şekilde oynarken bir çok silahım gold olmuş durumda. Plunder'da silah kasmayı daha eğlenceli buluyorum. Zaten ayda bir kez Multiplayer ve Zombie Modu ücretsiz oluyor kimi zaman 5 gün kimi zaman 7 gün olacak şekilde. Orada kasıp tamamlıyorum. Hiç ihtiyaç duymadım şu ana kadar. Ama Vanguard bilmiyorum Zombie modu olacak yine. Şu an ki Alpha görüntülerini izledim pek açmadı beni. Bu ay içinde PC'de Betası olacak indirip deneyeceğim. Eğer gerçekten sararsa ve çıktıktan sonra Zombie modunu görmek istiyorum. Eğer Cold War'daki gibi Zombie modu gelirse indirimde 300 Tl verebilirim diyorum.

CoD'ları aşırı seven birisi olarak alınmaz bence moden warfare ya da Cold War kadar oynanmicaktır.

Bilmiyorum ama bazıları sevmemiş Cold War bir de Cold War kamuflaj acılması cok zor o yüzden kasmak istemiyorum Cold War da sarmadı Warzone eğer başlarsam Vanguard ile sıfırdan başlıycam o yüzden soruyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı