Çözüldü CoD Warzone 2.0 açılırken hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emredemir16

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, bugün Warzone 2.0 yukledım ancak ne yaparsam yapayım acılmıyor. Aklınıza gelebilecek butun cozumlerı denedım ama olmuyor, ne olur yardım edin. (sistemim yeterli)

Dosya Ekleri

• resim_2022-12-25_200428435.png
    resim_2022-12-25_200428435.png
    31 KB · Görüntüleme: 254
Çözüm
İlk önce Battle.net'i kaldırın. Win + R ile çalıştırı açın ve %localappdata% yazın ve çalıştırın. Battle.net ve Blizzard Entertainment klasörünü silin. Tekrar çalıştırı açın ve %programdata% komutunu çalıştırın. Battle.net, Battle.net_components ve Blizzard Entertainment klasörlerini silin. İşlemlerden sonra battle.net'i tekrar kurun ve çalıştırdıktan sonra oyunun kurulu olduğu klasörü seçin battle.net'e tanıtmak için. Yine düzelmezse Steam üzerinden de indirebilirsiniz oyunu.
Aklımda bir tane yöntem var.
İlk önce Battle.net'i kapatın. Oyunun kurulu olduğu yeri açın ve data klasörüne girin. Klasör içerisinden 1 GB'lık herhangi bir data dosyasını silin, 1 tanesini silin ama sadece.

1671989532645.png

Daha sonra Config ve indices klasörlerinin içerisindeki tüm dosyaları silin.

1671989586677.png

Ardından Battle.net'i açın, oyunu otomatik doğrulamaya başlarsa doğrulamanın bitmesini bekleyin, başlamazsa tekrar scan and repair yapın ve eksik dosyanın indirilmesini bekleyin. Daha sonra oyunu bu şekilde çalıştırın.

Aklımda bir tane yöntem var.
İlk önce Battle.net'i kapatın. Oyunun kurulu olduğu yeri açın ve data klasörüne girin. Klasör içerisinden 1 GB'lık herhangi bir data dosyasını silin, 1 tanesini silin ama sadece.

Eki Görüntüle 1613666

Daha sonra Config ve indices klasörlerinin içerisindeki tüm dosyaları silin.

Eki Görüntüle 1613670

Ardından Battle.net'i açın, oyunu otomatik doğrulamaya başlarsa doğrulamanın bitmesini bekleyin, başlamazsa tekrar scan and repair yapın ve eksik dosyanın indirilmesini bekleyin. Daha sonra oyunu bu şekilde çalıştırın.

Hocam yaptım repairledim ancak yıne calısmadı ve data 10 dosyasını sılmıstım ben baktıgımda dosya yerınde ancak 0 KB olarak gosterıyor.

İlk önce Battle.net'i kaldırın. Win + R ile çalıştırı açın ve %localappdata% yazın ve çalıştırın. Battle.net ve Blizzard Entertainment klasörünü silin. Tekrar çalıştırı açın ve %programdata% komutunu çalıştırın. Battle.net, Battle.net_components ve Blizzard Entertainment klasörlerini silin. İşlemlerden sonra battle.net'i tekrar kurun ve çalıştırdıktan sonra oyunun kurulu olduğu klasörü seçin battle.net'e tanıtmak için. Yine düzelmezse Steam üzerinden de indirebilirsiniz oyunu.

Çözüm
İlk önce Battle.net'i kaldırın. Win + r ile çalıştırı açın ve %localappdata% yazın ve çalıştırın. Battle.net ve Blizzard entertainment klasörünü silin. Tekrar çalıştırı açın ve %programdata% komutunu çalıştırın. Battle.net, Battle.net_components ve Blizzard entertainment klasörlerini silin. İşlemlerden sonra battle.net'i tekrar kurun ve çalıştırdıktan sonra oyunun kurulu olduğu klasörü seçin battle.net'e tanıtmak için. Yine düzelmezse Steam üzerinden de indirebilirsiniz oyunu.

Hocam vcredit ve DirectX yukleyıp sorunu cozdum sağolasınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı