Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.347 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #1 Modemi sıfırladım, gene olmadı. Nasıl çözebilirim?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 13 Ocak 2023 #2 Just a Minute dedi: Modemi sıfırladım, gene olmadı. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Biraz karışık ama anlatayım: 1-Modemi fişinden çıkarın. 2-PC internet bağlantısını kesin ve steam üzerinden çıkış yapın ve sistemi yeniden başlatın. 3-Sistemi yeniden açılınca modemi açın ve steam’e giriş yapın. Artı 0 Eksi
Just a Minute dedi: Modemi sıfırladım, gene olmadı. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Biraz karışık ama anlatayım: 1-Modemi fişinden çıkarın. 2-PC internet bağlantısını kesin ve steam üzerinden çıkış yapın ve sistemi yeniden başlatın. 3-Sistemi yeniden açılınca modemi açın ve steam’e giriş yapın.