CoD Warzone %95 CPU kullanımı

İşletim sistemi
Windows 10

cc11

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Ryzen 5 3500X işlemciyi kullanıyorum. CoD oynarken %95 CPU kullanımı oluyor. Genelde herkes de oluyormuş. Eğer OC yapıp arttırırsam GHz'ı donma vs problemlerinden kurtulur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartım NVIDIA 1070 8 GB.
RAM 2x8 3200 MHz.
SSD 1 TB.

Sanırım 6 çekirdek olduğu için darboğazlık yapıyor CoD oynarken. Ve son Update'ten midir bilmiyorum herkes aynı şikayette bulunuyor çok fazla CPU kullanıyor GPU %15 kullanırken CPU neredeyse %90 üstü sürekli. Eğer OC yaparsam rahatlar mı bilmiyorum.

OC yaparsan rahatlar ama o oyun için normal değeri %80-85 olması lazım.

Hocam ben i7 6700'le sorun yaşamıyorum 4 çekirdek işlemci ve 1070 le darboğaz olma ihtimali mümkünatı yok DDU ile driver silip yüklemeyi deneyin RAM'ler Dual mi kontrol edin
DDU nedir bilmiyorum fakat anakartım B450M S2H V2 zaten dual.
OC yaparsan rahatlar ama o oyun için normal değeri %80-85 olması lazım.
Bunun ile alakalı değil.

Burası önemli işte.
Oyun içindeyken öyle ve bi türlü öne çekemiyorum gpu kullanımı arttırıp rahatlamam gerekiyor fakat full cpu yükleniyor oyun.. Benle mi alakalı yoksa genel mi sorun bilmiyorum.

DDU nedir bilmiyorum fakat anakartım B450M S2H V2 zaten Dual.

Oyun içindeyken öyle ve bir türlü öne çekemiyorum GPU kullanımı arttırıp rahatlamam gerekiyor fakat Full CPU yükleniyor oyun. Benimle mi alakalı yoksa genel mi sorun bilmiyorum.

DDU nedir bilmiyorum fakat anakartım B450M S2H V2 zaten Dual.

Oyun içindeyken öyle ve bir türlü öne çekemiyorum GPU kullanımı arttırıp rahatlamam gerekiyor fakat Full CPU yükleniyor oyun. Benimle mi alakalı yoksa genel mi sorun bilmiyorum.

Kesinlikle OC yapmayın, sisteminiz sizi üzmeyecek şekilde oynatır.

Hangi driverlara yapmam gerekiyor bunu temiz formattan sonra kurulum yaptım zaten hepsi en günceli.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    8,9 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı