Sanırım 6 çekirdek olduğu için darboğazlık yapıyor CoD oynarken.
GPU %15 kullanırken CPU neredeyse %90 üstü sürekli
Ekran kartım NVIDIA 1070 8 GB.
RAM 2x8 3200 MHz.
SSD 1 TB.
Sanırım 6 çekirdek olduğu için darboğazlık yapıyor CoD oynarken. Ve son Update'ten midir bilmiyorum herkes aynı şikayette bulunuyor çok fazla CPU kullanıyor GPU %15 kullanırken CPU neredeyse %90 üstü sürekli. Eğer OC yaparsam rahatlar mı bilmiyorum.
DDU nedir bilmiyorum fakat anakartım B450M S2H V2 zaten dual.Hocam ben i7 6700'le sorun yaşamıyorum 4 çekirdek işlemci ve 1070 le darboğaz olma ihtimali mümkünatı yok DDU ile driver silip yüklemeyi deneyin RAM'ler Dual mi kontrol edin
OC yaparsan rahatlar ama o oyun için normal değeri %80-85 olması lazım.
Oyun içindeyken öyle ve bi türlü öne çekemiyorum gpu kullanımı arttırıp rahatlamam gerekiyor fakat full cpu yükleniyor oyun.. Benle mi alakalı yoksa genel mi sorun bilmiyorum.Bunun ile alakalı değil.
Burası önemli işte.
DDU nedir bilmiyorum fakat anakartım B450M S2H V2 zaten Dual.
Oyun içindeyken öyle ve bir türlü öne çekemiyorum GPU kullanımı arttırıp rahatlamam gerekiyor fakat Full CPU yükleniyor oyun. Benimle mi alakalı yoksa genel mi sorun bilmiyorum.
DDU nedir bilmiyorum fakat anakartım B450M S2H V2 zaten Dual.
Oyun içindeyken öyle ve bir türlü öne çekemiyorum GPU kullanımı arttırıp rahatlamam gerekiyor fakat Full CPU yükleniyor oyun. Benimle mi alakalı yoksa genel mi sorun bilmiyorum.
Hangi driverlara yapmam gerekiyor bunu temiz formattan sonra kurulum yaptım zaten hepsi en günceli.Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Hangi driverlara yapmam gerekiyor bunu temiz formattan sonra kurulum yaptım zaten hepsi en günceli.
Ekran kartı yeterli. Ayrica bir test yapıp bizimle paylaşın.
deneyeceğim birazdan.Güç seçeneklerinde yüksek performans seçili mi?
Ryzen 5 High perfomence seçiliydi fark eder mi?Güç seçeneklerinde yüksek performans seçili mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.