CoD: Warzone açılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

MystreKey

Hectopat
Arkadaşlar merhaba birkaç ay önce oyunu oynadığımda yine hata veriyordu bugün tekrar denedim belki düzeltmişlerdir diye fakat bir fark göremedim. Bazı arkadaşlarımda oyun 200 GB ama bende 105 GB olarak gözüküyor dosyalarını falan her şeyini doğruladım fakat yine değişen bir şey yok. Ekran kartım Windows'um hepsi güncel son sürüm hatanın sistemle kaynaklı olduğunu da zannetmiyorum internette benim sistemimle ilgili CoD MW videoları var fakat benim bilgisayarımda açılmıyor. Sorunu çözemedim hiçbir şekilde işte yönetici izni verdim falan hiçbiri sorunu çözmedi ticket da atamadım bilmiyorum yani. Bu oyunu oynamayı çok isterim doğrusu yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar sanırım bir DLL hatası Recep abi yardımcı olursa daha mutlu olurum çünkü gerçekten isterim bu oyunu oynamayı.

Sistemim:
AMD RX 460.
Windows 10 Pro.
8 GB RAM.
Intel Xeon X5450.

Dosya Ekleri

• unknown.png
    2,1 KB · Görüntüleme: 112
Resmi keşke biraz daha büyük atsaydınız. Rapor paylaşın, bakalım.

Evet o fotoğrafı bende fark ettim ama sonradan fark ettim düzeltmeye zaman olmadı.

C:\Windows\System32\D3DCompiler_49.dll C:\Windows\System32\D3DCompiler_48.dll

Bu dosyaları silip aşağıdakini kurun.

Zaten onlar bilgisayarımda yok sadece D3DCompiler_47.dll'ye kadar var. Bir de verdiğiniz programı kurdum bu çıktı.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    8,1 KB · Görüntüleme: 92
Raporunuz çok uzun olduğu için tamamını okuyamadım, siz DirectX İndirme Aracını da kurmayı deneyin. Ben de o sırada iyice bakayım dosyanıza.

Şimdi tamamına baktım. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin. Bahsettiğim komut sorunu çözmezse oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyin. Eğer doğrulayamazsanız oyunu silip yeniden kurun.

Son düzenleme:

Verdiğiniz indirme aracında da zaten yüklü yazıyor, ben size direkt hatayı söyleyeyim belki işinizi kolaylaştırır. Oyunu açar açmaz bu hatayı veriyor:
Fatal error.
Error code 0x0000001419ffe90 8011044 0x000001d.

Mesajımın ikinci paragrafındaki önerileri de yapın.

Ayrıca şu konumdaki dosyayı atar mısınız? İşe yarayabilir.
C:\Users\Ataka\AppData\Local\Temp\crashdump.dmp

Hardware ban gibi mı? Eğer öyleyse olabilir. Önceki mesajımdaki dosyayı da atın. Ayrıca komutun sonucunu da belirtin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…