CoD: Warzone açılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

MystreKey

Hectopat
Arkadaşlar merhaba birkaç ay önce oyunu oynadığımda yine hata veriyordu bugün tekrar denedim belki düzeltmişlerdir diye fakat bir fark göremedim. Bazı arkadaşlarımda oyun 200 GB ama bende 105 GB olarak gözüküyor dosyalarını falan her şeyini doğruladım fakat yine değişen bir şey yok. Ekran kartım Windows'um hepsi güncel son sürüm hatanın sistemle kaynaklı olduğunu da zannetmiyorum internette benim sistemimle ilgili CoD MW videoları var fakat benim bilgisayarımda açılmıyor. Sorunu çözemedim hiçbir şekilde işte yönetici izni verdim falan hiçbiri sorunu çözmedi ticket da atamadım bilmiyorum yani. Bu oyunu oynamayı çok isterim doğrusu yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar sanırım bir DLL hatası Recep abi yardımcı olursa daha mutlu olurum çünkü gerçekten isterim bu oyunu oynamayı.

Sistemim:
AMD RX 460.
Windows 10 Pro.
8 GB RAM.
Intel Xeon X5450.

Dosya Ekleri

• unknown.png
    unknown.png
    2,1 KB · Görüntüleme: 112
Arka arkaya mesaj yazdığınız zaman bildirim gelmiyor, özellikle geri dönüş yapmıyorum değil yani. Konuları gezerken şansına gördüm mesajınızı.

Murat hocamın sorunu Windows 10 ile değil, bazı bileşenler sürekli hata almaya müsait olduğu için bakmaya değmeyeceğini belirmiş. @Recep Baltaş'ı tabii ki etiketlerim ama adamı günde yüzlerce konuya etiketliyorlar, görmeyebilir.

Ben anlamıyorum çakma sistemden kastınız ne ben bilmiyorum yani Windows 10 Pro kullanıyorum. Ürün anahtarım var 64 Bit ben her güncelleme geldiğinde yapıyorum. Windows'um sürekli güncel ve korunuyor. Virüs yok Windows Defender'a güncellemelere geldikçe yapıyorum her şeyim güncel benim ben anlamadım yani o ünlü RTX kullanan i9 kullanan yayıncıların hepsi Windows kullanıyor zaten. Hata çıkmanın sebebi benim bilgisayarımın kötü olması arkadaşlar siz söylemeden ben söyleyeyim. Hatta @Murat5038 arkadaşada söyleyeyim bu hata sistem hatası değil kardeşim benim sen benim konumu oku önce oku bu bir işlemci hatası kardeşim benim ben işlemcimi yükseltince gidecek bu hata ben biliyorum bunu burada daha konuyu okumadan boş muhabbet yapmaya gerek yok değil mi? Ben işlemcimi yükseltmeden bu hatayı çözmek istiyorum siz biliyorsunuzdur diye bu bir uyumsuz işlemci hatasıdır benim işlemci bu oyuna göre değil yani soketleri uymuyor değiştirmem lazım ki hata almayayim. Server işlemcisi kullanıyorum ben Xeon soketlerinden dolayı yeni nesil multiplayer çoğu oyunu açmaz bu işlemci @Murat5038 iyi oku kardeşim bak sen bir şey bilmiyorsun ya sana yazıyorum. Ben bu uyumsuz işlemciyi nasıl düzeltirim diye sizlerden yardım istiyorum ama daha konuyu okumamış birisi gelipte çakma sistem hata yapmaya müsait diyor. Kardeşim benim sence Windows 10 kurcalanır mı oynuyorsunuz sonra hata çıkıyor diyorsun. Ben yeni format attım CoD bu hatayı ilk çıktığında da veriyordu ben belki benim işlemcime uyum sağlamışlardır diye indirdim. Ama görüyorum ki ikinizin de konuyla alakası yok sadece sil baştan yükle demeyi biliyorsunuz. Hele ki @Murat5038 kardeşimizin hiçbir şeyle alakası yok daha konuyu okumamış bir de 21 bin beğeni 100 en iyi cevap almış. Son kez söyleyeyim @Murat5038 kardeşimiz anlamamıştır belki işletim sistemi oyunlara hiçbir sorun çıkarmaz önüne taş koymaz silmez engellemez. İkincisi sen bu devirde Windows'u satın alan bir tane yayıncı ünlü veya her kimse bulamazsın kardeşim sen nasıl ki WinRAR'a para vermeden kullanıyorsan kimse Windows'u almıyor. Hata almıyor o yayıncılar çünkü bilgisayarları iyi adam RTX 3060 takmış oyunda hata mı alacak? Benim bilgisayarım kötü olduğu için ben bu hatayı alıyorum nasıl düzeltirim taktiği falan var mı diye size soruyum param yok kardeşim benim i9 takayim belki sende vardır ama bende yok o para @Murat5038. Allah akıl fikir versin yani ne diyeyim ben burada derdimi çöz diyom adam bana ne diyor ya neyse.

Belirttiğiniz oyunun Intel 771 ve 775 soketlerine desteği yok. Sadece işlemciniz değil anakartınızı da değiştirmeniz gerekli. Aksi taktirde oynamanız mümkün değil. Oyun yapımcısının elinde olan bir durum, onlar bu soketlere yazılımsal destek vermedikten sonra sizin elinizden bir şey gelmez.

Belirttiğiniz oyunun Intel 771 ve 775 soketlerine desteği yok. Sadece işlemciniz değil anakartınızı da değiştirmeniz gerekli. Aksi taktirde oynamanız mümkün değil. Oyun yapımcısının elinde olan bir durum, onlar bu soketlere yazılımsal destek vermedikten sonra sizin elinizden bir şey gelmez.

Evet ben bunu diyorum sabahtan beridir ben hatanın bu yüzden olduğunu biliyorum zaten belki bir triği falan vardır diye yazdım ama baksana cevap verenlere adam işletim sistemi hatası diyor en bilgili arkadaş diğeri Discord'u sildiriyor yüklü olan DirectX'leri tekrardan yükletiyor falan komedi yani. Kimse de demiyor ki işlemcinden kaynaklı desteği yok demiyor bilmiyorum desin ya gelip bilmiyorum yazsın abi şu yazdıklarına bakar mısın :D?
Normalde konuyu aşırı okumaya yeltenmeyen birisiyim (uzun ise) ayrıca en son ne zaman driver güncellemesi yaptınız.

Ben hiçbir zaman driver güncellemesi yapmadım kanka aldığım gibi duruyor güncelleme mi yapmam gerekiyordu?

Anladım, maalesef bir trick yok bununla ilgili. Donanım konusunda en fazla modlu BIOS kullanır, birkaç yasağı geçersiz kılarsınız. Fiziksel donanımın kaynak kodunu değişip farklı model tanımlama yapmak falan bunlar çok ütopik şeyler. O yüzden boşa uğraşmayın bence yorulduğunuza değmez.

Evet ben bunu diyorum sabahtan beridir ben hatanın bu yüzden olduğunu biliyorum zaten belki bir triği falan vardır diye yazdım ama baksana cevap verenlere adam işletim sistemi hatası diyor en bilgili arkadaş diğeri Discord'u sildiriyor yüklü olan DirectX'leri tekrardan yükletiyor falan komedi yani. Kimse de demiyor ki işlemcinden kaynaklı desteği yok demiyor bilmiyorum desin ya gelip bilmiyorum yazsın abi şu yazdıklarına bakar mısın :D?

Ben hiçbir zaman driver güncellemesi yapmadım kanka aldığım gibi duruyor güncelleme mi yapmam gerekiyordu?

Başka bir sorunsuz ve daha güncel sürümü indirin. Tabii sorun düzelir mi bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı