CoD Warzone aniden kapanma

18imam18

Kilopat
Daha fazla  
Bu oyun kadar insanı yoran bir şey görmedim. Oyun cıktıgından beri ara ara oyundan atma sorunu yaşıyorum ne crash veriyor ne bir hata durduk yere atıyor. Denemediğim yol kalmadı cozunurlugu degıstırdım, FPS kısıtladım, dosya konumundan Launcher ismini değiştirdim ama hala oyundan atıyor lanet oyun. 25 GB güncellemeden sonra oyun iyileşir umuduyla tekrar yükledim yine aynı yine aynı. Lütfen çözümü bilen biri varsa yardımcı olsun

MSI Afterburner kullandığımda beni de atıyordu. Arka planda çalışan bazı uygulamaları hile algılayıp oyun tamamen kapanabiliyor.

Oyunu çıktığından beri MSI Afterburner ile açıyorum ben bir sorun yaşamadım fark ediyor galiba çok değişik.

Her zaman değil. Bazen bende açık unutarak giriyorum. Atmadan oynatıyor. Bazen atıyor. Tutarlı değil yani.

MSI Afterburner diye bir programım yok. Eskiden YouTube'da ki çözümler işime yarıyordu artık onlar da yaramıyor. Bu oyun beni deli etti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…