CoD Warzone atma sorununa muhtemel çözüm

arizmend

Decapat
Öncelikle sistemimi yazayım. Intel i5 2500K işlemci OC yok. 16 GB DDR3 1600MHz RAM ATI Radeon R9 380X 4 GB ekran kartı. 240GB SSD. 32inch 165 Hz 2K monitör. Şimdi arkadaşlar bütün forumlarda yazılanların hepsini denedim. Windows 10 Pro kullanıyorum orijinal lisanslı bütün güncellemeler tam şekilde. Virüs programı zaten kullanmadım hayatım boyunca kendi Defender'ı var. Ekran kartımı da son güncellemesini yaptım onda da bir sıkıntı yok. Yani tamamen eksiksiz bir sistem. BF1'i falan 2K'da oynuyorum orta ayarlarda siz düşünün. CoD'u her türlü oynatıyor bu sistem. Neyse bulduğum yönteme geçeyim hemen. Öncelikle CoD Launcher'ı sağ tıklayıp özelliklere gelin uyumluluk kısmından yönetici olarak çalıştır kutusunu işaretleyin. Launcher açıldıktan sonra her seferinde scan and repair yapın. Daha sonra oyuna girin oyunun ayarlamış olduğu otomatik ayarlarda kalsın grafik ayarları. Daha sonra training moduna girin ikisi de olur fark etmez. Trainingi bitirdikten sonra plunder veya Battle royale girebilirsiniz. Ben her seferinde atmaması için bunu yapıyorum ve işe yarıyor. Hatta training yapmadan sadece Launcher'da repairdan sonra Battle royale veya plunder deneyeyim dedim 5 dk oynatıyor sonra atıyor ama trainingi bir kere bitirince daha da atmıyor oyundan. Siz de deneyin bakalım umarım olur. Lanet olası koskoca firma bildikleri halde şu sorunu 2 haftadır güncelleme getirmediler. Saçma salak herkesin bildiği çözümleri deneyin deyip duruyorlar. Twitter'dan Activision ile konuştum güncelleme yapın diyor sadece zaten biliyoruz. Neyse gideyim de bir iki el BR atayım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sistemimi yazayım. Intel i5 2500K işlemci OC yok. 16 GB DDR3 1600MHz RAM ATI Radeon R9 380X 4 GB ekran kartı. 240GB SSD. 32inch 165 Hz 2K monitör. Şimdi arkadaşlar bütün forumlarda yazılanların hepsini denedim. Windows 10 Pro kullanıyorum orijinal lisanslı bütün güncellemeler tam şekilde. Virüs programı zaten kullanmadım hayatım boyunca kendi Defender'ı var. Ekran kartımı da son güncellemesini yaptım onda da bir sıkıntı yok. Yani tamamen eksiksiz bir sistem. BF1'i falan 2K'da oynuyorum orta ayarlarda siz düşünün. CoD'u her türlü oynatıyor bu sistem. Neyse bulduğum yönteme geçeyim hemen. Öncelikle CoD Launcher'ı sağ tıklayıp özelliklere gelin uyumluluk kısmından yönetici olarak çalıştır kutusunu işaretleyin. Launcher açıldıktan sonra her seferinde scan and repair yapın. Daha sonra oyuna girin oyunun ayarlamış olduğu otomatik ayarlarda kalsın grafik ayarları. Daha sonra training moduna girin ikisi de olur fark etmez. Trainingi bitirdikten sonra plunder veya Battle royale girebilirsiniz. Ben her seferinde atmaması için bunu yapıyorum ve işe yarıyor. Hatta training yapmadan sadece Launcher'da repairdan sonra Battle royale veya plunder deneyeyim dedim 5 dk oynatıyor sonra atıyor ama trainingi bir kere bitirince daha da atmıyor oyundan. Siz de deneyin bakalım umarım olur. Lanet olası koskoca firma bildikleri halde şu sorunu 2 haftadır güncelleme getirmediler. Saçma salak herkesin bildiği çözümleri deneyin deyip duruyorlar. Twitter'dan activision ile konuştum güncelleme yapın diyor sadece zaten biliyoruz. Neyse gideyim de bir iki el BR atayım :)

Başarılı çözüm. Dediğin gibi her şeyi uyguladım ve oyundan aniden atma sorunum düzeldi. Her oyuna girerken bir kere trailer yapın ve sonra oyunun akışına bırakın kendinizi. Oyunu ilk açtığınız zaman bir kere trailer yapmanız yeterli oluyor.

Arkadaşlar ben oyun çıktığından beri oyuna girememiştim. Çoğu kişide olan 5 10 dk oynadıktan sonra masaüstüne atma hatası vardı. Ve bugün bunu çözmüş bulunuyorum. Bende işe yaradı. Bu sorunu olanlar denesin belki sizde de olur.

Çözüm olarak bunu yaptım. Oyuna girdim. Oyunun ana menüsüne gelip masaüstüne dönün. Oyunun bulunduğu klasöre girin ve modernwarfare.exe'yi bulun Exe'nin adını modernwarfare1.exe olarak değiştirin. Oyuna dönün. Oyundayken sizin yaşamış olduğun masaüstüne atmayı başka oyuncularında yaşadığını gördüğüzde sizde de kasma olacaktır ilk başta. Yani oyuncular oyundan atıldığında. Ama bunu atlattığınızda kasma sorunu düzelecek. Ve hiç hata vermeden oynamaya devam edeceksiniz. Oyundan çıktıktan sonra modenwarfare1.exe silebilirsiniz. Çünkü oyundan çıktıktan sonra Exe'yi kendisi ekliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı