CoD Warzone bağlantı sorunu

• Konuyu başlatan omrhl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 79
  • Görüntüleme 15.814
İşletim sistemi
Windows 10

omrhl

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, oyunda ne denediysem geçmeyen garip bir sorunla karşı karşıyayım. PC'yi ilk açtığımda ilk girdiğim oyunda 40 ping 0 Packet Loss oluyor ama ikinci ve diğer girişlerimde 3500-4000 arası packet loss oluyor ve oyun açılmıyor. Eklediğim fotoğraftaki gibi kalıyor ve girmiyor, yaşayan sorunu çözen yardımcı olabilecek bir arkadaşım var mıdır?

loss.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Packet loss sorunu bende de mevcut fakat bu denli yüksek değil. Oyuna ilk girdiğimde uçaktan atlarken yükselmeye başlıyor daha sonra oyunun ilk 10 15 dakikasından sonra düşüyor ama hep mevcut. ISS'yi aradım değerlerinizde problem var dediler ve şebekeden teknik servis sorunu çözmüş. Bugün eve gidince deneyeceğim.

Packet loss sorunu bende de mevcut fakat bu denli yüksek değil. Oyuna ilk girdiğimde uçaktan atlarken yükselmeye başlıyor daha sonra oyunun ilk 10 15 dakikasından sonra düşüyor ama hep mevcut. ISS'yi aradım değerlerinizde problem var dediler ve şebekeden teknik servis sorunu çözmüş. Bugün eve gidince deneyeceğim.
Deneyince buraya sonucu yazar mısınız ama bende şebeke sorunu olduğunu düşünmüyorum hiçbir oyunda ping veya loss sorunu yok ve bunu yaşayan binlerce kişi var

Deneyince buraya sonucu yazar mısınız ama bende şebeke sorunu olduğunu düşünmüyorum hiçbir oyunda ping veya loss sorunu yok ve bunu yaşayan binlerce kişi var
Merhaba aynı sorun bende de var. Oyuna girerken bu şekilde oluyor. 10 oyunun 4 ünde ancak bağlantı sağlıyorum onda da packet loss oluyor. Oyunda 90 kişi olduğunda packet loss olmuyor. Turknet kullanıyorum bu arada

Dosya Ekleri

• IMG_20200318_151635.jpg
    IMG_20200318_151635.jpg
    3,1 MB · Görüntüleme: 108
Merhaba aynı sorun bende de var. Oyuna girerken bu şekilde oluyor. 10 oyunun 4 ünde ancak bağlantı sağlıyorum onda da packet loss oluyor. Oyunda 90 kişi olduğunda packet loss olmuyor. Turknet kullanıyorum bu arada
Şaka gibi sıkıntı yaşayan belki binlerce kişi var ama çözüm sıfır PC açınca ilk girdiğim oyun 40 ping 0 loss diğer girdiğim maçlar 3000-4500 loss şaka gibi zaten girmiyor da net oyunsal bir sıkıntı

Şaka gibi sıkıntı yaşayan belki binlerce kişi var ama çözüm sıfır PC açınca ilk girdiğim oyun 40 ping 0 loss diğer girdiğim maçlar 3000-4500 loss şaka gibi zaten girmiyor da net oyunsal bir sıkıntı.

Telefonun internetini paylaş o zaman göreceksin 0 packet loss. Ya da exitlag indir VPN. Oyunsal olabilir ama neden bizi buluyor. Herkes çatır çatır oynuyor :D internet servis sağlayıcıniz nedir?

Telefonun internetini paylaş o zaman göreceksin 0 packet loss. Ya da exitlag indir VPN. Oyunsal olabilir ama neden bizi buluyor. Herkes çatır çatır oynuyor :D internet servis sağlayıcıniz nedir?
Aynen vpn ile geçiyor benim Vodafone net, turknet kullanıp sorun yaşayan arkadaşlarım da var

Benimde hiçbir oyunda sorunum yok. Aşırı memnunum hatta ping falan çok düşük fakat battlenet sunucularında mi bir şey var anlamadım. Baya bir sorunlu warzone

Herhangi bir değişim olmadı. Packet loss aynı devam. Overwatch ve WOW'da hiçbir problem yok. Ama Warzone oynanmıycak seviyede şu an. Oyunun server tarafında bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Reddit'te de benzer bayağı bir konu mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kablonet kullanıyorum bu arada.

Herhangi bir değişim olmadı. Packet loss aynı devam. Overwatch ve WOW'da hiçbir problem yok. Ama warzone oynanmıycak seviyede şu an. Oyunun server tarafında bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Reddit'te de benzer bayağı bir konu mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kablonet kullanıyorum bu arada.

Arkadaşlar bence bu sorunun düzelmesi imkansız gibi bir şey. İnşallah yanılırım ama. Maalesef durum bu. Daha önce TTNET vardı bende o zaman ADSL kullanıyordum ve CoD blackout serverlarinda maç bulamıyordum. Oyuna boşuna para vermiştim. Ne var ne yok denemiştim olmamıştı.
CoD oyunlarının serverlari gerçekten berbat ötesi bu konuda. Bizim gibi sorun yaşayanlar ufak bir yonlendirme hatasından sorun yaşıyor sanırım. VPN uygulamasının yaptığı şeyi ISS yapamıyor. Aşırı saçma geliyor bana bu durum.
Arkadaşlar bu link üzerinden de geri bildirimde bulunun. Birçok kişi sorun yaşıyor. Bu durumun farkına varırlar belki
.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı