CoD Warzone bağlantı sorunu

• Konuyu başlatan omrhl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 79
  • Görüntüleme 15.785
İşletim sistemi
Windows 10

omrhl

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, oyunda ne denediysem geçmeyen garip bir sorunla karşı karşıyayım. PC'yi ilk açtığımda ilk girdiğim oyunda 40 ping 0 Packet Loss oluyor ama ikinci ve diğer girişlerimde 3500-4000 arası packet loss oluyor ve oyun açılmıyor. Eklediğim fotoğraftaki gibi kalıyor ve girmiyor, yaşayan sorunu çözen yardımcı olabilecek bir arkadaşım var mıdır?

loss.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer hiçbir oyunda problem yokken neden bu oyunda var?

Benim bu konularda üst düzey teknik bir bilgim yok fakat bildiğim bir şey var. Sadece warzone da sorun yaşayan birçok kişinin sorunu dün yapılan bir çalışmayla kısa süreligine de olsa çözüme kavuşmuştu. Demek ki bu sorun yurt dışı çıkış ile ilgili bir yerde. TürkNet ile billzard arasında bir sorun olduğunun bilgisi de verilmişti bana. Fakat bu sorun 1.5- 2 hafta önceymiș. Sorun baka onunla mı ilgili emin değilim. Yayıncılari da gözlemledim. Videouyun mesela port açarak çözmüş. Ancak onun packet loss u ile bizim ki farkli. Bizim ekstrem bir loss sorunumuz var. Yapılabilecek her şeyi yaptıktan sonra çözülemeyen bir şey var ve activision ISS ile kontakt kurun diyor.
Ayrıca oyunda 100 kişinin altına düşüldükten sonra packet loss bayağı bir düşüyor.
Sorun çözülsün hep beraber bir Win alalım be 😂
Valla 1 hafta içinde çözülsün artık ya.helak olduk 😂

Diğer hiçbir oyunda problem yokken neden bu oyunda var?

Bende merak ediyorum ama mesela rocket leauge oynarken de çok hassas hemen packet loss veriyor yurt dışında sunuucusu var. Yurtdışına çıkışta bir şeyler var demek ki.
Benim bu konularda üst düzey teknik bir bilgim yok fakat bildiğim bir şey var. Sadece warzone da sorun yaşayan birçok kişinin sorunu dün yapılan bir çalışmayla kısa süreligine de olsa çözüme kavuşmuştu. Demek ki bu sorun yurt dışı çıkış ile ilgili bir yerde. TürkNet ile billzard arasında bir sorun olduğunun bilgisi de verilmişti bana. Fakat bu sorun 1.5- 2 hafta önceymiș. Sorun baka onunla mı ilgili emin değilim. Yayıncılari da gözlemledim. Videouyun mesela port açarak çözmüş. Ancak onun packet loss u ile bizim ki farkli. Bizim ekstrem bir loss sorunumuz var. Yapılabilecek her şeyi yaptıktan sonra çözülemeyen bir şey var ve activision ISS ile kontakt kurun diyor.
Ayrıca oyunda 100 kişinin altına düşüldükten sonra packet loss bayağı bir düşüyor.

Valla 1 hafta içinde çözülsün artık ya.helak olduk 😂
Vallahi ya

Katılıyorum. Bu konularda epey araştırma yapmış biri olarak düşüncelerim şunlar. Bu sorun oyunun geneline bakarsak çok az kişide mevcut. Sorun olarak nitelendirdigim şey küçük packet losslar değil. Çok büyük paket kayıpları maça bağlanamama gibi sorunlar. Activision yapılması gerekenleri söylüyor. Bu adımların hepsini yaptım. Eğer bunlarda çözmez ise ISS ile görüşün diyorlar. Sorun yaşamamızın sebebinin büyük oranda ISS'den kaynaklandığını düşünüyorum. Activision serverlarinin sorunsuz olduğunu iddia etmiyorum fakat anormal bir durum yaşıyoruz. Büyük oranda sorun ISS kaynaklı. Dün TürkNet çalışma yapacağını söyledi ve geçici süre birçok kişi packet loss sıfır olarak oynadı. Şimdi berbat ötesi bir durumda ama yine bir şey deniyorlar.
Özetle demek istediğim ISS isterse bu işi çok büyük oranda çözer. Iș Activision'a kalırsa işimiz zor. Çünkü ben Black out da da çok güncelleme bekledim ama hiçbir şekilde duzelmemisti. ISS'ler bu durum bir iki kişide olunca dikkate almıyorlar. Sorun yaşayan herkes bu sorunun üzerine giderse bir çalışma yapıyorlar emin olun.
Düşüncelerimiz birbiriyle doğru orantılı. Ayrıca ISS bünyesinde çalışanlar malesef çok yetersiz. Birçoğu paket kaybının ne olduğunu dahi anlatmak durumunda kalıyorum. Ping değerini bile bilmeyenler var. Bu şekilde sorunlarımıza çözüm bulunması gerçekten zor. Ben tahahhütsüz 100mbit vodafone kullandığımdan dolayı biraz şanslıyım. Eğer çözüm sağlanmazsa değiştireceğim internet sağlayıcımı. Çünkü tek başıma veya 10 15 kişinin çabasıyla bunu düzeltmemiz imkansız gibi. Yazılan maillere ve açılan konulara geri dönüşleri 48 saat. 48 saat sonunda hiçbir şey yapmadan konuyu kapatıyorlar. Dolayısıyla bir aşama kaydedilemiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı