Cod Warzone Bazı Hatalarının Çözümü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
18 Şubat 2019
Mesajlar
13.384
Makaleler
12
Çözümler
702
Merhaba,

Activision yeni oyunu Warzone'nın bazı hatalarının, kullanıcılar tarafından onaylanmış çözümlerini sizlerle paylaşacağım.

Warzone oyun içinde veya girişte çöküyor ise ilk olarak oyunu yönetici olarak çalıştırın, ekran kartı güncelleştirmelerini, Windows güncelleştirmelerini kontrol ediniz. 3. parti üretici programlarını, tweak programlarını (RivaTurner, Afterburner,Razer) uygulamalarını, antivirüs programlarını (avast vb.) kapatınız ve tekrar deneyiniz. Grafik ayarlarınızı düşürerek tekrar deneyiniz. Oyuna görev yöneticisinden önceliğini "yüksek" yapmayı deneyebilirsiniz. Activision çoğu hatanın farkında, yakın bir zamanda gelecek güncelleştirmede sorunu ortadan kaldıracaklardır.

Sisteminizin yetmesine rağmen oyunda donma yaşıyorsanız VSync açık ise kapatmanızı ve ekran kartı sürücülerinizin son sürüm güncellemesini yapmanızı öneriyorum ve grafik ayarlarınızı düşürün.

Dev hatalarını nasıl çözeriz?

Dev Error 6328/6323
: Oyunun dosyalarını doğrulayın, gelecek güncellemeyi bekleyin. 3. Parti uygulamalarını kapatınız.

Dev Error 6071: Kesin olmamakla beraber yabancı forumda bazı kişiler böyle yaparak çözdüğünü belirtmiş.
1. Regediti açın.

2. Buraya gidin. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Cryptography

3. MachineGuid'i tıklayın ve verilerini d1eb246e-6243-4460-a88e-5d4e52b1ef6b olarak değiştirin

4. Regedit'i kapatın ve oyununuzu açın.

Warzone Logging in to Activison Account'da kalıyor ise şifrenizi yanlış giriyorsunuz, doğru girdiğinizden emin olun, olmadıysa şifrenizi değiştirin ve tekrar deneyin.

Bunlar dışında bir hata alıyorsanız güncelleştirmeyi bekleyiniz.

İyi oyunlar. :)
 
Çözümü başka kişiler bulsada konuyu buraya Türkçe olarak açmanız çok iyi olmuş.
Benim sorunuma bir türlü çare bulamamıştım, konu sayesinde buldum. Teşekkürler.
 
Bende görüntü hatası var bir türlü çözemedim ekran kartım ve işlemcim yeterli oyunu acıyorum ve sanki oyunum tam yüklenmemiş gibi harita çok kötü gözüküyor bunu bir türlü düzeltemedim. NVIDIA'dan optimize ettim girdim ilk oyunumda her şey gayet güzeldi grafikler olsun bir hata yoktu fakat 2, 3 ve diğer oyunlarda tekrardan bozuldu bir çözümü olan veya bunu yaşayan var mı, silip tekrardan yüklememi tercih eder misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende görüntü hatası var bir türlü çözemedim ekran kartım ve işlemcim yeterli oyunu acıyorum ve sanki oyunum tam yüklenmemiş gibi harita çok kötü gözüküyor bunu bir türlü düzeltemedim NVIDIA'dan optimize ettim girdim ilk oyunumda her şey gayet güzeldi grafikler olsun bir hata yoktu fakat 2, 3 ve diğer oyunlarda tekrardan bozuldu bir çözümü olan veya bunu yaşayan var mı, silip tekrardan yüklememi tercih eder misiniz?

Merhaba, grafik ayarlarının sekmesinden resolutions'a bakar mısın genelde 1200X'de falan başlıyor. Onu ekranın hangi pixel de ise ona göre ayarlar mısın?
 
Oyun açılırken kapanıyor resimde görüldüğü üzere. Yardım ederseniz sevinirim.

hata 2.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ALT+TAB yaptığım zaman Out Of Range hatası alıyorum. Oyunu kapatıp açtığım zamanda display ayarlarım bozuluyor.
 
Ben 6328 hatası alıyorum fakat bir türlü çözümünü bulamadım. 1 haftadır araştırıyorum aralıksız fakat çözmü bulamadım kimse de yardımcı olmuyor bu platforma üye oldum. Yardımcı olurlar diye yetkililer açtığım konulara bile dahil olmadılar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı