CoD Warzone çöküyor

  • Konuyu başlatan couL
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 551

couL

Hectopat
Katılım
5 Temmuz 2020
Mesajlar
111
Çözümler
1
Arkadaşlar herkese selamlar, CoD Warzone geçtiğimiz günlerde yeni sezona geçti. Fakat hala oyunda yer yer crash yiyorum. Hata kodlarının isimleri dev error 6068, bazen de 5763 hata koduyla oyun crash yiyor. Yabancı forumlar, YouTube videoları vs. bakmadığım yer kalmadı gerçekten tonlarca çözüm önerisi yazılmış. Anlayacağınız tam bir kaos var. :) Benim RAM'lerimden birisi C14 gecikmeli diğer RAM'im CL16 gecikmeli fakat ikisi de 2400MHz. Acaba sorun bununla mı ilgili diye düşünüyorum artık. Ama bu oyun dışında başka hiçbir oyunda böyle teklemeler veya donmalar, çökmeler yaşamıyorum da. Şöyle de bir gariplik var bu Crash'leri yiyen insanlar sistem özelliklerini paylaşmışlar, hepsi birbirinden çok farklı sistemler. Yani bu Crash'leri yiyen insanların ortak bir kesişim noktası yok. Donanıma da bakmıyor bu Crash'ler anladığım kadarıyla. Oyun bozuk diyeceğim ama bazı insanlar hiç crash yemeden oynayabiliyor bu oyunu sonuçta. Bu oyundaki donmaların Crash'lerin üstesinden gelebilen varsa yardımcı olabilir mi acaba? İlginize şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merak etme bende de öyle.Oyunda sorun var,ben Warzone değil oyunun espor modu olan CDL Search n Destroy modunu oynuyorum orada da hata veriyor,endişelenme,tekrar başlatıcaksın mecbur.
 
Gerçekten çok enteresan, yani net bir çözüm bulamadığım için de sinirlendim biraz açıkçası. Ocak ayından beri bu hata kodları var oyunda. En azından insanlara deseler ki şu hata şundan dolayı oluyor oturalım uğraşalım ama yok hiçbir yerde hiçbir açıklama bulamadım resmi olarak. Kendileri de bilmiyor demek ki :) sürekli; 'uğraşıyoruz, sabrınız için teşekkür ederiz' bla bla şeklinde açıklamalar var. Activision'la iletişim için mail adresi falan aradım onu da bulamadım. Esasında sinir olduğum şey bunların donanım seçer gibi hata kodlarından ibaret olması. Herkesin başına gelen şeyler değil sonuçta iyi ki yanlışlıkla oyunu satın falan almamışım ne diyeyim..
 
Gerçekten çok enteresan, yani net bir çözüm bulamadığım için de sinirlendim biraz açıkçası. Ocak ayından beri bu hata kodları var oyunda. En azından insanlara deseler ki şu hata şundan dolayı oluyor oturalım uğraşalım ama yok hiçbir yerde hiçbir açıklama bulamadım resmi olarak. Kendileri de bilmiyor demek ki :) sürekli; 'uğraşıyoruz, sabrınız için teşekkür ederiz' bla bla şeklinde açıklamalar var. Activision'la iletişim için mail adresi falan aradım onu da bulamadım.
Hocam şöyle diyeyim yıllarımı CoD'a vermiş birisi olarak.Adamlar genelde konsolda daha fazla oyuncu olduğu için(global anlamda) bu zamana kadar oraya daha fazla el attılar.8 senedir espor arenası PS ve XBOX'ta oynandı.Son haberlerde 1 hafta falan önce bunun PC'ye taşınacağı bilgisi geldi.Tüm prolar PC'ye geçti ama controller ile beraber.Bu da demek oluyor ki adamlar artık PC'ye daha fazla özen gösterecekler,ben yeni oyun için gün sayıyorum açıkçası.
 
Yani oynaması da zevkli oyunu inkâr edemeyeceğim. Başka oyun olsa kim uğraşacak der çoktan siler dönüp arkama bakmazdım bile. Ama güzel oyun yapmışlar bana göre, oyunun başlarında falan atsa sorun yok da bazen son çemberlerde atıyor o zaman çıldırasım geliyor. :) Umarım dediğiniz gibi olur da doğru düzgün oynayabiliriz şu oyunu.
 
Yani oynaması da zevkli oyunu inkâr edemeyeceğim. Başka oyun olsa kim uğraşacak der çoktan siler dönüp arkama bakmazdım bile. Ama güzel oyun yapmışlar bana göre, oyunun başlarında falan atsa sorun yok da bazen son çemberlerde atıyor o zaman çıldırasım geliyor. :)
Valla açıkçası Battle Royale modu beni hiç sarmıyor,Multiplayer kafasındayım.1 kere bile oynamadım yani o modu ondan bişey diyemeyeceğim :)
 

Geri
Yukarı