Arkadaşlar sorunu çözdüm. Şu şekilde çözdüm, aldığım hata başlıkta var zaten CoD Support kısmında ki yetkili kişinin dediklerini tekrar okudum ve MSI Afterburner programı varsa kaldırın yazıyordu bende yoktu yükledim programı çalıştırıp oyuna giriş yaptım herhangi bir sorun yaşamadım.
Yalnız yüklerken size Afterburner'un yanında rivaturner yükliyim mi diye saracak kesinlikle onun tikini kaldırın yüklemeyin onu, Afterburner'ı yükledikten sonra Core clock değerini - olarak en yüksek değere alın ekran kartınza göre değişir o değer. Memory clock u - olarak en yüksek değere alın.(kendimden örnek veriyim sizde bunu kullanabilirsiniz ben clock değere -150 yazdım Memory değere ise -250 yazdım alabildiği en alt değere çekti sonrada kaydettim ve oyuna giriş yaptım sorun düzeldi akıcı ve rahat bir şekilde oynanıyor.) Ek olarak Windows'u kesinlikle güncel tutun extra performans arttırıcı ya da ne bileyim daha farklı bir şeyler kulalnıyorsanız kaldırmayı deneyin. Ben de Logitech Gaming uygulaması yüklü bir sıkıntı yaşatmadı. Başka extra programım yok. Arkada çalışan. İnş yardımcı olmuşumdur eğer sorunu çözenler olursa yazarsanız sevinirim.