Çözüldü CoD: Warzone dev error 5763 ve 6068 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

toyojean

Hectopat
Sistemim i7 6700K 16 GB RAM MSi980 Ti. Oynayamadığım oyun yok eski CoD sürümleri de dahil warzone indirdim. Girdiğimde trainer oynadım sorunsuz sonra ise battleroyal bölümüne girdim. Bazen yükleme ekranında donuyor ve bu gördüğünüz hataları veriyor bazen de resimdeki gibi düşerken hep aynı mesafede yere yaklastığımda donup aynı hatayı veriyor. Reddit ya da CoD'un kendi Support kısmındaki bütün konuları okudum. Yapmadığım şey kalmadı. Az önce sıfırdan USB Win10 hazırladım. Belki düzelir diye formatladım, olmadı. Loglarda da gözükmüyor.

Çözüm
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Şu şekilde çözdüm, aldığım hata başlıkta var zaten CoD Support kısmında ki yetkili kişinin dediklerini tekrar okudum ve MSI Afterburner programı varsa kaldırın yazıyordu bende yoktu yükledim programı çalıştırıp oyuna giriş yaptım herhangi bir sorun yaşamadım.

Yalnız yüklerken size Afterburner'un yanında rivaturner yükliyim mi diye saracak kesinlikle onun tikini kaldırın yüklemeyin onu, Afterburner'ı yükledikten sonra Core clock değerini - olarak en yüksek değere alın ekran kartınza göre değişir o değer. Memory clock u - olarak en yüksek değere alın.(kendimden örnek veriyim sizde bunu kullanabilirsiniz ben clock değere -150 yazdım Memory değere ise -250 yazdım alabildiği en alt değere çekti sonrada kaydettim ve oyuna giriş yaptım sorun düzeldi akıcı ve rahat bir şekilde oynanıyor.) Ek olarak Windows'u kesinlikle güncel tutun extra performans arttırıcı ya da ne bileyim daha farklı bir şeyler kulalnıyorsanız kaldırmayı deneyin. Ben de Logitech Gaming uygulaması yüklü bir sıkıntı yaşatmadı. Başka extra programım yok. Arkada çalışan. İnş yardımcı olmuşumdur eğer sorunu çözenler olursa yazarsanız sevinirim.
Aldığım hatalar bunlar, bazen yükleme ekranında bazen ise resimde görüldüğü gibi paraşütle atlarken alıyorum.

Dosya Ekleri

• 6068.png
    872,3 KB · Görüntüleme: 155
  • 5763-.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 156
Sizden bir ricam var; müsait bir zamanda o bana yaptırdığınız işlemin bir rehber makalesini yazarsanız ne güzel olur. Bir konu açsanız hem insanlar da öğrenir hem devamlı sizi rahatsız etmem
Buyrun hocam. Çözümü bulabildiğim hataları derledim.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Şu şekilde çözdüm, aldığım hata başlıkta var zaten CoD Support kısmında ki yetkili kişinin dediklerini tekrar okudum ve MSI Afterburner programı varsa kaldırın yazıyordu bende yoktu yükledim programı çalıştırıp oyuna giriş yaptım herhangi bir sorun yaşamadım.

Yalnız yüklerken size Afterburner'un yanında rivaturner yükliyim mi diye saracak kesinlikle onun tikini kaldırın yüklemeyin onu, Afterburner'ı yükledikten sonra Core clock değerini - olarak en yüksek değere alın ekran kartınza göre değişir o değer. Memory clock u - olarak en yüksek değere alın.(kendimden örnek veriyim sizde bunu kullanabilirsiniz ben clock değere -150 yazdım Memory değere ise -250 yazdım alabildiği en alt değere çekti sonrada kaydettim ve oyuna giriş yaptım sorun düzeldi akıcı ve rahat bir şekilde oynanıyor.) Ek olarak Windows'u kesinlikle güncel tutun extra performans arttırıcı ya da ne bileyim daha farklı bir şeyler kulalnıyorsanız kaldırmayı deneyin. Ben de Logitech Gaming uygulaması yüklü bir sıkıntı yaşatmadı. Başka extra programım yok. Arkada çalışan. İnş yardımcı olmuşumdur eğer sorunu çözenler olursa yazarsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• mod-3.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 171
Çözüm

Cidden bu yöntem ile çözüldü mü dostum ? Bunu yaptığından beri stabil oynayabiliyor musun ? Bende dediğin şekilde yaptım fakat hatayı almaya devam ediyorum.

Cidden bu yöntem ile çözüldü mü dostum ? Bunu yaptığından beri stabil oynayabiliyor musun ? Bende dediğin şekilde yaptım fakat hatayı almaya devam ediyorum.
Benim sorunum geçti dostum ancak oyun problemli. Bir türlü arkadaşlarımızla bir arada oynayamadık, mutlaka birisinde problem çıakrtıyor oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…