Çözüldü CoD: Warzone DEV ERROR 6328 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Def2Easyl

Decapat
Daha fazla  
Oyunu indirdiğim günden beri bu hatayı almaktayım. Hatayı araştırdım, 5 tane çözüm yolu vardı. Hepsini denedim fakat yine aynı hatayı vermekte.

Dosya Ekleri

• call-of-duty-modern-warfare-dev-error-6328.png
    call-of-duty-modern-warfare-dev-error-6328.png
    46,4 KB · Görüntüleme: 225
Oyunu indirdiğim günden beri bu hatayı almaktayım. Hatayı araştırdım, 5 tane çözüm yolu vardı. Hepsini denedim fakat yine aynı hatayı vermekte.
bende aynı hatayı aldım yardım edermisiniz
Windowsu güncelleyerek sorunu çözdük.
benimde aynı hata var ama olmuyor aynı hataya devam ediyor nvidia güncelledim olmadı windows güncelledim olmadı ne yapabilirim lütfen yardımcı olun yoksa bu bilgisayar elimde kalıcak 3 gündür uğraşıyorum

arkadaş ben oyuna giremeden hatayı alıyorum çözen yokkmu
bende aynı hatayı aldım yardım edermisiniz

benimde aynı hata var ama olmuyor aynı hataya devam ediyor nvidia güncelledim olmadı windows güncelledim olmadı ne yapabilirim lütfen yardımcı olun yoksa bu bilgisayar elimde kalıcak 3 gündür uğraşıyorum
çıldırıcam aynı şey bendede geçerli ve benimki amd rx580 8gb ekran kartı kullanıyorum anam avradım olsun pc yi kırmamak için kendimi kandırıyorum destek attım bugünde bilmiyorum desteğği nereden takip edicem onuda bulamadım
çözüldü diye başlık atmızsınız çözümünü söylermisizniiz plsssss
Windowsu güncelleyerek sorunu çözdük.
bende windosw güncel hata aynı ama halen
texture resolution Low olması lazım diğer ayarları arttırdığımda bir sorun çıkmıyor ama texture resolution Low'dan normale bile çıkarsam atıyor oyundan. Bu şekilde sorunu çözdüm umarım işe yarar.
o ayarı oyun içimi yapıyorsun ?

Son düzenleme:
ben hatayı bir kere aldım daha almadım çünkü oyuna giriyorum belli bir yerden sonra tüm pc donuyor daha sonra mavi ekran hatası alıyorum hatada da dpc_watchdog_violation diyor her şeyim güncel yine de böyle oluyor :(

@can1010
Yeni konu açın ve

@can1010
Yeni konu açın ve
CoD warzone oynarken mavi ekran hatası - Technopat Sosyal dediğiniz gibi konu açtım. Konudan anlayan varsa lütfen açtığım konuma baksın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı